Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Министър Дянков обяснява в служба на пагона29 Октомври 2010, ПетъкМинистър Дянков обясни на студентите, че преподавателите им не стават, а ректорите не разбират от Икономика. получено по мейла

Министър Дянков обясни на студентите, че преподавателите им не стават, а ректорите не разбират от Икономика. Флиртът с авангарда на нацията е познат. Прилагаха го по време на Осмодекемврийските срещи на ръковоството на БКП със студенти. Посланията, са ясни като смс-ите на Яне Янев, за които се казва, че били пратени посред нощ. На нагона си обаче, публично и ширико отразен, Дянков даде израз посред бял ден.
След страха, който придобиха учителите, като резултат от забраната да има изисквания и наказания към хайванчетата, очаква се сега първокурсниците да дават уроци на академици и професори.

Имаше виц за една студентка по медицина, която търсела кокала в мъжкия полов орган на мъртвеца, защото милата имала повече практика и не била съвсем в час с теорията. Вчера в пространството се появиха намеци, че студентката била прототип на един министър.

Странна е ненавистта на г-н министъра Дянков към преподаватели, научни работници, интелигенция, БАН, СУ, Медицинска академия и всичко в което има нещо асъл академично. 

И всичко в служба на пагона.

 

След мълчание и след като вчера му откраднаха колата:
Митко ДимчевПрочетено: 8093 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
2
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 
2
Adam
14.06.2012 13:37
0
If I cmoumnicated I could thank you enough for this, I'd be lying.
1
Мунчо
27.11.2010 16:23
0
Прост народ-слаба държава! Това е целта на слугата на МВФ Шимон Дянков.


Снимки от Бургас
Добави снимка
красиви по всяко време Тройно дестилирана украинска водка Добро утро Жреци на музите 2009 Ирис сградата на Общината Първа пролет наближава, кокичета в двора попътна Spirit of Burgas ухажване Театър за драма. опера и балет, Бургас.
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
24
25
26
27
28
29
2
3
7
8
10
13
15
17
20
21
22
24
26
27
28
30
31
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development