Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургаски приливи - кръчмарски нощи или играта на буквите



13 Ноември 2010, Събота



Наскоро наша приятелка, силен разследващ журналист, разказа за съпруга си, друг силен журналист и популярен водещ, че при дочуване на звукосъчетанието "абъвъ, добавил - "Следващата партия ще е "въгъзъ" - само това остана свободно.". Е оттук нататък се питаме, като чуете АБъВъ, какво ше си спомняте първо! Бургас е град на брега на Черно море. Приливи, отливи, слънце, тук там мъгла, морячета, девойчета, въздишки до обърната на плажа лодка. Морето от развълнувани членове се мести от един крачол в друг, създавайки въздушна възглавница под корабчето на съответното трибуквие, посветено на диофантовите уравнения, в които освен X и Y, се използва и буква на кирилица. Голямото местене от БКП към СДС, от СДС към други гащи и пръц - в бельото на ГЕРБ, създаде устойчиви на замърсяване членове, които  преобразуваха Републиканска  в симеон и дори я изправиха.

Наскоро наша приятелка, силен разследващ журналист, разказа за съпруга си, друг силен журналист и популярен водещ, че при дочуване на звукосъчетанието "абъвъ, добавил - "Следващата партия ще е "въгъзъ" - само това остана свободно.". Е оттук нататък се питаме, като чуете АБъВъ, какво ше си спомняте първо!

Бургас е град на брега на Черно море. Приливи, отливи, слънце, тук там мъгла, морячета, девойчета, въздишки до обърната на плажа лодка.

Морето от развълнувани членове се мести от един крачол в друг, създавайки въздушна възглавница под корабчето на съответното трибуквие, посветено на диофантовите уравнения, в които освен X и Y, се използва и буква на кирилица. Голямото местене от БКП към СДС, от СДС към други гащи и пръц - в бельото на ГЕРБ, създаде устойчиви на замърсяване членове, които  преобразуваха Републиканска  в симеон и дори я изправиха.

Наскоро други приятели говореха за лодки. Използвани бяха думи, които сигурно значат нещо, но звучаха научно. От цялата приказка разбрахме, че ако един дебел човек седне в лодката, и тя не е от онези, дето са еди си какви, на лодката и остава само ей толкова (показва се около 7 см) ръбът над водата, без значение кой е човекът.

Със сигурност АБъВъ е преди ВГЪЗЪ и преди ГЕРБ (което на този фон звучи направо скучно) в азбучната наредба, доста важна при search results на много места, а и не можеш бутна друго между А и Б. Сега да видим дали abv.bg ще пратят и на тяхедно заплащително писмо, като на хлапетата от онази фирма с домейн abv[нещо си].com.

В лодката, според ЧФ на бургаската гара са се качили, на вагон "Алтернатива за българско възраждане” Георги Димитров – кмет на Карнобат, Петко Арнаудов – на Царево, Евгени Врабчев – на Айтос, Стефан Бонев – на Камено, Иван Иванов – на Малко Търново, както и бившият кмет на Бургас, управлявал цели 12 години – Йоан Костадинов, бившата евродепутатка Маруся Любчева, известна повече като зам.кмет по култура и образование от времето на Йоан Костадинов, бившият директор на РДВР ген. Красимир Петров, ген. Тодор Бояджиев.



Прочетено: 4877 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Мой хороший знакомый из Бургаса БЪДИЩЕ Четвърти рожден ден Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ Тройна дъга над Бургас Театър за драма. опера и балет, Бургас ФАРА НА АХЕЛОЙ грее грее Жълтурче.jpg ГРАФИЛА 2009, Бургас СУЕТНОС Ротари Клуб Бургас поздравява Петко Сиреков
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development