Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургаски приливи - кръчмарски нощи или играта на буквите13 Ноември 2010, СъботаНаскоро наша приятелка, силен разследващ журналист, разказа за съпруга си, друг силен журналист и популярен водещ, че при дочуване на звукосъчетанието "абъвъ, добавил - "Следващата партия ще е "въгъзъ" - само това остана свободно.". Е оттук нататък се питаме, като чуете АБъВъ, какво ше си спомняте първо! Бургас е град на брега на Черно море. Приливи, отливи, слънце, тук там мъгла, морячета, девойчета, въздишки до обърната на плажа лодка. Морето от развълнувани членове се мести от един крачол в друг, създавайки въздушна възглавница под корабчето на съответното трибуквие, посветено на диофантовите уравнения, в които освен X и Y, се използва и буква на кирилица. Голямото местене от БКП към СДС, от СДС към други гащи и пръц - в бельото на ГЕРБ, създаде устойчиви на замърсяване членове, които  преобразуваха Републиканска  в симеон и дори я изправиха.

Наскоро наша приятелка, силен разследващ журналист, разказа за съпруга си, друг силен журналист и популярен водещ, че при дочуване на звукосъчетанието "абъвъ, добавил - "Следващата партия ще е "въгъзъ" - само това остана свободно.". Е оттук нататък се питаме, като чуете АБъВъ, какво ше си спомняте първо!

Бургас е град на брега на Черно море. Приливи, отливи, слънце, тук там мъгла, морячета, девойчета, въздишки до обърната на плажа лодка.

Морето от развълнувани членове се мести от един крачол в друг, създавайки въздушна възглавница под корабчето на съответното трибуквие, посветено на диофантовите уравнения, в които освен X и Y, се използва и буква на кирилица. Голямото местене от БКП към СДС, от СДС към други гащи и пръц - в бельото на ГЕРБ, създаде устойчиви на замърсяване членове, които  преобразуваха Републиканска  в симеон и дори я изправиха.

Наскоро други приятели говореха за лодки. Използвани бяха думи, които сигурно значат нещо, но звучаха научно. От цялата приказка разбрахме, че ако един дебел човек седне в лодката, и тя не е от онези, дето са еди си какви, на лодката и остава само ей толкова (показва се около 7 см) ръбът над водата, без значение кой е човекът.

Със сигурност АБъВъ е преди ВГЪЗЪ и преди ГЕРБ (което на този фон звучи направо скучно) в азбучната наредба, доста важна при search results на много места, а и не можеш бутна друго между А и Б. Сега да видим дали abv.bg ще пратят и на тяхедно заплащително писмо, като на хлапетата от онази фирма с домейн abv[нещо си].com.

В лодката, според ЧФ на бургаската гара са се качили, на вагон "Алтернатива за българско възраждане” Георги Димитров – кмет на Карнобат, Петко Арнаудов – на Царево, Евгени Врабчев – на Айтос, Стефан Бонев – на Камено, Иван Иванов – на Малко Търново, както и бившият кмет на Бургас, управлявал цели 12 години – Йоан Костадинов, бившата евродепутатка Маруся Любчева, известна повече като зам.кмет по култура и образование от времето на Йоан Костадинов, бившият директор на РДВР ген. Красимир Петров, ген. Тодор Бояджиев.Прочетено: 2965 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД Мото клуб Бургас, ФЛОРА 2009 Рибари в Истанбул моите цветя Конкур глазами зрителя Бургас-моста Източен лопох цвят докато ние спи, те творят Под И Над Пристанище Приморско Черноморец Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
01
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development