Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

60 години бургаски театър си търсят спонсори...13 Ноември 2010, СъботаДвама мои приятели- единият реален, а другият все още само виртуален, са изправени пред нелеката задача да търсят финансиране за култура в момент, в който кризата е стиснала почти всички за гушите...А културата не е каква да е, а цели 60 години бургаски театър, излязал от труда и усилията на Валери Еличов и Аглика Бояджиева. Прилагам писмото на двамата бургаски актьори, защото с друго не мога да им помогна. Дано да популяризираме достатъчно идеята и тези, от които зависи осъществяването и, да покажат, че българската култура значи нещо не само за богатите духовно, но и за богатите материално :)

Двама мои приятели- единият реален, а другият все още само виртуален, са изправени пред нелеката задача да търсят финансиране за култура в момент, в който кризата е стиснала почти всички за гушите...А културата не е каква да е, а цели 60 години бургаски театър, излязал от труда и усилията на Валери Еличов и Аглика Бояджиева. Прилагам писмото на двамата бургаски актьори, защото с друго не мога да им помогна. Дано да популяризираме достатъчно идеята и тези, от които зависи осъществяването и, да покажат, че българската култура значи нещо не само за богатите духовно, но и за богатите материално :)

 

Уважаеми дами и господа,

 

ние, артистите от Др. Театър "А. Будевска" – гр. Бургас – Аглика Бояджиева и Валери Еличов, ви предлагаме да ни подкрепите в осъществяването на нашия концерт – спектакъл, по повод 35 години на сцената на този театър на Аглика Бояджиева и 25 години на тази сцена на Валери Еличов."Аглика, Валери и приятели – творчески бенефис 35+25". Така сме озаглавили спектакъла, който планираме да се състои на 05.12.2010 (неделя) от 18.00 часа в Др.Театър "А. Будевска" -Бургас, ипо повод Празника на Бургас – Никулден. Сценарий – Ваньо Вълчев Режисьор – Христо Симеонов Участници: актьорите Васил Михайлов, Йосиф Сърчаджиев, Велко Кънев, Асен Блатечки, Милена Маркова, Невена Бозукова (Маца и Неви – от "Аламинут"), режисьорът Бойко Богданов, композиторът Стефан Диомов, певицата Тони Димитрова, рок групите "Грас" и "Силует",балетът на Операта, колеги от Драматичния и Кукления театри и, разбира се Аглика Бояджиева и Валери Еличов.

 

Идеята ни е да направим един весел, музикално-театрален спектакъл, обединил хора, с които сме работили през годините и които са дали нещо и на Бургас, и бургаската публика. За да бъдем съпричастни към Празника на Бургас – 6-ти декември – Никулден. Вярваме, че ако тази инициатива се осъществи, бургаската публика дълго ще помни този бенефис!

 

С уважение:Аглика Бояджиева и Валери Еличов

12.11.2010г.Прочетено: 2987 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 Приятелки в три цвята Театър за драма. опера и балет, Бургас 3 Флора Бургас 2009 Един Конкур глазами зрителя хотел приморец Светла Мой хороший знакомый из Бургаса Цвят на череша с пчели
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development