Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ОУ Найден Геров – Бургас: Училището – територия на учениците



13 Ноември 2010, Събота



Идеята на проекта е мотивирана от желанието за разработване и прилагане на система /модел/ за оптимизиране на образователния процес чрез сформиране и оборудване на ателиета по интереси за по-пълното обхващане на учениците в иновативни форми съчетаващи обучение, самоподготовка, игра и спорт.

ОУ”Найден Геров” – Бургас е едно от четирите училища  в Община Бургас спечелило проект по Национална програма „ Училището – територия на учениците”, модул „Подкрепа на целодневното обучение на учениците от начален етап”, финансиран от МОМН.

Проектът „ Детски колеж „Найден Геров” – Бургас цели да  повиши качеството на образователно – възпитателния процес чрез осигуряване  условия за целодневна организация на обучението в училище за учениците от начален етап.

Идеята на проекта е мотивирана от желанието за разработване и прилагане на система /модел/ за оптимизиране на образователния процес чрез сформиране и оборудване на ателиета по интереси за по-пълното обхващане на учениците в иновативни форми съчетаващи обучение, самоподготовка, игра и спорт.

Очакваните резултати са в няколко основни направления: повишена ефективност на учебния процес и създадена възможност за целодневна организация на обучението;подобрени образователни стандарти посредством прилагане на интегрираща система  за по-пълно обхващане на учениците в дейности  развиващи  техния потенцал.
 През различните фази на проекта комбинацията от дейности са фокусирани върху обособяване и оборудване на помещение, сформиране на  тематични ателиета за обучение и организиране седмица на детския колеж.
     Очакваме ефективно управлявания и изпълнен проект, гарантиращ постигане на планираните ползи за целевите групи да  се превърне в положителен иновационен модел, който да предостави на образователните институции, ясна и структурирана програма с акцент –Ученикът от  ОУ”Найден Геров„- Бургас, възпитаван като гражданин на България и на света.
Ето защо призоваваме: БЪДЕТЕ С НАС В НАЙДЕН ГЕРОВ БУРГАС НА 16 НОЕМВРИ 2010 г. ОТ 11 ЧАСА.
Гости на събитието ще бъдат инж.В.ИЛИЕВА – НАЧАЛНИК НА РИО БУРГАС И
Г-ЖА  АНАНИЕВА – ЗАМ.КМЕТ НА ОБЩИНА БУРГАС.
Поздравителен адрес ”Детство мое” ще отправят и ППДГ на ОДЗ №9 „Делфин” с директор г-жа Лазарова.



Прочетено: 4064 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Великденско яйце Декоративни дървени конструкций Приятелки в три цвята Казанчето, Странджа Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ камини оферта заем майк Созопол Бургас, мостика ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development