Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

6 плажа в областта ще работят до 15 октомври



30 Септември 2004, Четвъртък


Автор: Burgas Info



Стая за творчество ще бъде официално открита днес в дома за деца “Ал.Г.Коджакафалията”.Новата придобивка е изграден с финансовата помощ на фондация “Детство за децата”.В нея възпитателите на дома ще обучават децата развивайки абстрактното им мислене каза за “Дарик” директора на учебното заведение Георги Марков.15 са новопостъпилите в дома деца през тази учебна година каза още Георги Марков.


6 са плажовете в областта,които ще работят и през есенния сезон-три от тях са в курортен к-с “Слънчев бряг”,по един във ваканционни селища”Дюни” и “Елените”.Спасители и медицински екипи на тези ивици ще работят до 15 октомври,а минимален брой от екипите ще дежури и през следващите месецина годината.

Областният управител Иван Витанов заминава днес за община Руен заедно с директора на гражданска защита Бургас инж.Йордан Лозев.Повод за посещението на Витанов е запознаване с щетите след падналата градушка в общшина Руен.Припомням,че преди няколко дни заради градушката селата Шиварово,Ясеново,Речица и Заимчево останаха без електричество,в едно от тях имаше и съборена сграда.

Безплатни профилактични прегледи за рак на млечната жлеза ще се извършват от 1 октомври в диспансера за онкологични заболявания в Бургас.Всеки ден между 13 и 17 часа желаещите да сеу възполздват от услугата ще могат да направят консултация със специалист.След октомври подвижен мамограф дарен от Министерството на здравеопазването ще посещава селата и малките градове,където няма болнични заведения

Анонимно телефонно обаждане за поставено взривно устройство в сградата на Гимназия за чужди езици Васил Левски” е било получено в първо РПУ Бургас-информират от пресцентъра на диракцията. Изпратената група от полицейски служители е проверила за съмнителни предмети в сградата и района около нея, но такива не са открити. Учебните занятия не са прекъсвани. Установен е извършителя на обаждането – това е 16 год. момиче от Бургас. Работата по случая продължава от служители на Пето РПУ Бургас.


Прочетено: 2644 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
КАСТИНГ  ЗА  МОДЕЛИ - AF  MODELS - гр. Бургас Истанбул рибари рожден ден АЗ вечерен Бургас pepi Конструкция Конкурс прическа Бургас 2009 мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Под И Над Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development