Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

КОГАТО КРАКАТА НЕ МОГАТ И КРИЛЕТЕ ВЪРШАТ РАБОТА17 Ноември 2010, СрядаЧленовете на студио Фотография и Видео към центъра за социална рехабилитация и интеграция към Агенцията ще представят част от своите произведения и ще дарят средствата от закупените фотографии за стартиралата вече кампания

С ФОТОИЗЛОЖБА ПРОДЪЛЖАВА БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА ИНИЦИАТИВА ЗА СЪБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАН ТРАНСПОРТ ВЪВ ВАРНА

„КОГАТО КРАКАТА НЕ МОГАТ И КРИЛЕТЕ ВЪРШАТ РАБОТА!”

С фотоизложба продължава благотворителната инициатива под надслов: „КОГАТО КРАКАТА НЕ МОГАТ И КРИЛЕТЕ ВЪРШАТ РАБОТА!” на Агенцията за социално развитие „Вижън” за набирането на средства за специализиран транспорт за децата с двигателни проблеми, учащи в общообразователните училища във Варна и на които Агенция „Вижън” предоставя услугата социален асистент.
Членовете на студио Фотография и Видео към центъра за социална рехабилитация и интеграция към Агенцията ще представят част от своите произведения и ще дарят средствата от закупените фотографии за стартиралата вече кампания.
Откриването на изложбата ще е на 18 ноември 2010 г., от 18:00 ч. в Арт клуб „Вижън хол” във Варна и ще остане там до 03 декември 2010 г., когато ще бъде открита и изложба с картини на деца от Детски център „Вижън Джуниър”, участващи в художествените курсове на Агенцията.  
Благотворителната инициатива, която бе подкрепена и от Община Варна в лицето на кмета г-н Кирил Йорданов, стартира на 28 октомври 2010 г. с изложба от 25 акварелни творби на варненския художник Петър Петров. 
Детски център „Вижън Джуниър” осигурява, единствено в България, услугата Социален асистент и Личен асистент за деца със специални образователни потребности, учещи при интегрирани условия в масовите детски градини и училища в град Варна. В рамките на тази своя дейност центърът осигурява подкрепа на 120 деца и техните семейства. Те обаче имат големи затруднения при придвижването на децата до училищата и детските градини. Липсата на транспорт за трудноподвижните деца е остър проблем, който пречи за доброто качество на услугата, за която са заделени значителни средства.
Центърът предоставя възможности за подкрепа на деца и във времето за извънучилищна дейност и подготовка. Така работата с децата се разширява и допълва. Освен в училище те имат възможност и за следучилищна програма. С това условията за повишена социална активност, нови социални контакти, усвояване на нови знания и умения са значително подобрени и правят интеграционния процес много по-ефективен и успешен.
Освен в Арт клуб „Вижън хол”, фотографиите от изложбата ще бъдат представени и в уеб сайта на Агенцията за социално развитие „Вижън” -  http://vision-bg.com.
Още няколко прояви на Агенцията предстоят до края на годината като част от тази инициатива. Открита е и банкова сметка за събирането на нужните средства:

SGЕкспресбанк - Клон Транспортна
BG88TTBB94001506067847
BIC TTBBBG22

Очакваме Ви на откриването на изложбата на 18 ноември 2010 г. от 18:00 ч. в Арт клуб „Вижън хол” във Варна.
Прочетено: 2860 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Рибарският пристан в Созопол Ремонтира рециклира носачи шарнирни болтове Кокили за Строители!!! Miss Sixty Pink For Sale Алеша Аз в Лондон Лутън Извор на Марина река  Eroapteka Паметник на незнайния войн Исторически музей, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
01
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development