Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

КОГАТО КРАКАТА НЕ МОГАТ И КРИЛЕТЕ ВЪРШАТ РАБОТА



17 Ноември 2010, Сряда



Членовете на студио Фотография и Видео към центъра за социална рехабилитация и интеграция към Агенцията ще представят част от своите произведения и ще дарят средствата от закупените фотографии за стартиралата вече кампания

С ФОТОИЗЛОЖБА ПРОДЪЛЖАВА БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА ИНИЦИАТИВА ЗА СЪБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАН ТРАНСПОРТ ВЪВ ВАРНА

„КОГАТО КРАКАТА НЕ МОГАТ И КРИЛЕТЕ ВЪРШАТ РАБОТА!”

С фотоизложба продължава благотворителната инициатива под надслов: „КОГАТО КРАКАТА НЕ МОГАТ И КРИЛЕТЕ ВЪРШАТ РАБОТА!” на Агенцията за социално развитие „Вижън” за набирането на средства за специализиран транспорт за децата с двигателни проблеми, учащи в общообразователните училища във Варна и на които Агенция „Вижън” предоставя услугата социален асистент.
Членовете на студио Фотография и Видео към центъра за социална рехабилитация и интеграция към Агенцията ще представят част от своите произведения и ще дарят средствата от закупените фотографии за стартиралата вече кампания.
Откриването на изложбата ще е на 18 ноември 2010 г., от 18:00 ч. в Арт клуб „Вижън хол” във Варна и ще остане там до 03 декември 2010 г., когато ще бъде открита и изложба с картини на деца от Детски център „Вижън Джуниър”, участващи в художествените курсове на Агенцията.  
Благотворителната инициатива, която бе подкрепена и от Община Варна в лицето на кмета г-н Кирил Йорданов, стартира на 28 октомври 2010 г. с изложба от 25 акварелни творби на варненския художник Петър Петров. 
Детски център „Вижън Джуниър” осигурява, единствено в България, услугата Социален асистент и Личен асистент за деца със специални образователни потребности, учещи при интегрирани условия в масовите детски градини и училища в град Варна. В рамките на тази своя дейност центърът осигурява подкрепа на 120 деца и техните семейства. Те обаче имат големи затруднения при придвижването на децата до училищата и детските градини. Липсата на транспорт за трудноподвижните деца е остър проблем, който пречи за доброто качество на услугата, за която са заделени значителни средства.
Центърът предоставя възможности за подкрепа на деца и във времето за извънучилищна дейност и подготовка. Така работата с децата се разширява и допълва. Освен в училище те имат възможност и за следучилищна програма. С това условията за повишена социална активност, нови социални контакти, усвояване на нови знания и умения са значително подобрени и правят интеграционния процес много по-ефективен и успешен.
Освен в Арт клуб „Вижън хол”, фотографиите от изложбата ще бъдат представени и в уеб сайта на Агенцията за социално развитие „Вижън” -  http://vision-bg.com.
Още няколко прояви на Агенцията предстоят до края на годината като част от тази инициатива. Открита е и банкова сметка за събирането на нужните средства:

SGЕкспресбанк - Клон Транспортна
BG88TTBB94001506067847
BIC TTBBBG22

Очакваме Ви на откриването на изложбата на 18 ноември 2010 г. от 18:00 ч. в Арт клуб „Вижън хол” във Варна.




Прочетено: 4662 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
лека вечер Spirit of Burgas Старият Бургас късче от Морската градина Арменската черква Сурп Хач Цвете Изпращане... Извор на Марина река морето в началото на новата година УНИВЕРСАЛНА МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И БЕТОН, СВАЛЯНЕ НА СТАРИ МАЗИЛКИ ROKAMAT-2500 ЛВ. Бургас и Леонардо Кукерландия 2011, Ямбол
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development