Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

В Бургас откриванет Специализирана болница за активно лечение по кардиология и кардиохирургия17 Ноември 2010, СрядаНа 22 Ноември /понеделник/ от 11.00 ч. ще се състои официално откриване на първата за Бургас и региона Специализирана болница за активно лечение по кардиология и кардиохирургия Кардио Център “Понтика”.

Кардио Център “Понтика” е огромна инвестиция, която ще промени коренно медицинското обслужване в региона и ще постави нови стандарти в лечението и подхода към пациентите. Съвременната сграда и апаратура и привлечените водещи специалисти ще осигурят жизнено-важното, но досега липсващо авангардно лечение на страдащите от сърдечно-съдови заболявания граждани на Бургас и региона. Нашите лекари и консултанти са водещите инвазивни кардиолози д-р Марияна Контева /изпълнителен директор/ и доц. Иво Петров, д.м, и изтъкнатите кардиохирурзи д-р Димитър Николов и проф. Генчо Начев, д.м.н.

Кардио Център „Понтика” ще работи 24 часа в денонощието, за да отговори на потребностите на обществото от своевремнно диагностициране и адекватно лечение на всички заболявания в най-важните за нашата страна специалности – Кардиология, Кардиохирургия, Съдова диагностика, Спешна сърдечна помощ.

Предвид значимостта на лечебното заведение за Бургас и региона за нас ще бъде удоволствие  Вие да присъствате на откриването на Специализираната болница за активно лечение по кардиология и кардиохирургия Кардио Център “Понтика”. 

Официалното прерязване на лентата е предвидено за 22.11.2010 г от 11.00ч. /сградата на МБАЛ Бургас, срещу Спешно отделение/.
Прочетено: 4648 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
палма флора 2008 Ремонтира носачи BMW небе pepi Извор на Марина река Гъбките тръби Международен Семинар на фризьорите София Конкур глазами зрителя Хамали Грийн – Пренос и Транспорт
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development