Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

В Бургас откриванет Специализирана болница за активно лечение по кардиология и кардиохирургия



17 Ноември 2010, Сряда



На 22 Ноември /понеделник/ от 11.00 ч. ще се състои официално откриване на първата за Бургас и региона Специализирана болница за активно лечение по кардиология и кардиохирургия Кардио Център “Понтика”.

Кардио Център “Понтика” е огромна инвестиция, която ще промени коренно медицинското обслужване в региона и ще постави нови стандарти в лечението и подхода към пациентите. Съвременната сграда и апаратура и привлечените водещи специалисти ще осигурят жизнено-важното, но досега липсващо авангардно лечение на страдащите от сърдечно-съдови заболявания граждани на Бургас и региона. Нашите лекари и консултанти са водещите инвазивни кардиолози д-р Марияна Контева /изпълнителен директор/ и доц. Иво Петров, д.м, и изтъкнатите кардиохирурзи д-р Димитър Николов и проф. Генчо Начев, д.м.н.

Кардио Център „Понтика” ще работи 24 часа в денонощието, за да отговори на потребностите на обществото от своевремнно диагностициране и адекватно лечение на всички заболявания в най-важните за нашата страна специалности – Кардиология, Кардиохирургия, Съдова диагностика, Спешна сърдечна помощ.

Предвид значимостта на лечебното заведение за Бургас и региона за нас ще бъде удоволствие  Вие да присъствате на откриването на Специализираната болница за активно лечение по кардиология и кардиохирургия Кардио Център “Понтика”. 

Официалното прерязване на лентата е предвидено за 22.11.2010 г от 11.00ч. /сградата на МБАЛ Бургас, срещу Спешно отделение/.




Прочетено: 6810 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
НЕБЕСЕН ПОГЛЕД Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Китен нощувки и квартири на ниски цени казан с тръжи Изгрев Синята пеперудка Български секс магазин kq Елена Красимир Балъков Пречиствател на въздух за стая с термометър
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development