Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургас - за пример!



20 Ноември 2010, Събота



Главният секретар на МОМН приветства участниците в работна среща, организирана съвместно с Община Бургас и Съюза на работодателите в системата на народната просвета-Бургас.

Посочиха Община Бургас за пример в управлението на бюджета в образованието
„Община Бургас е един от най-добрите примери при управлението на делегираните бюджети в образованието”, заяви в Бургас днес главният секретар на Министерството на образованието, младежта и науката Красимир Вълчев. Той допълни, че инвестиционната програма за училищата в бургаската община е препоръчана като пример на други общини.
Главният секретар на МОМН приветства участниците в работна среща, организирана съвместно с Община Бургас и Съюза на работодателите в системата на народната просвета-Бургас. В нея взеха участие зам.-кметът с ресор образование Йорданка Ананиева, зам.-кметът по финанси Красимир Стойчев, зам.-областният управител Златина Дукова, Виолета Илиева – началник на Регионалния образователен инспекторат /РИО-Бургас/, Марияна Стефанова – председател на Съюза на работодателите в системата на народната просвета, представители на синдикатите, директори на училища и детски градини от общината.
Основните теми на дискусията са „Финансиране на средното образование” и „Резултати от одитните ангажименти, изпълнени през годината”. На нея ще се коментират новите моменти в Бюджет`2011, правилата за определяне работната заплата, кариерното развитие и диференцираното заплащане на директорите в системата на народната просвета и рейтингът на училищата.




Прочетено: 2766 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Spirit of Burgas Машините на Леонардо Краси Бодил край Ясна поляна Мото клуб фонтанът на площада Дантела Поглед от дрон Истанбул hannah montana Камини CLAM
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development