Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Благотворителен концерт на стадион Лазур в град Бургас



23 Ноември 2010, Вторник



Фондация Ейнджълс, Агенция „VS MODELS“ и "VIP COMMUNICATION" организират на 27. 11. 2010г. от 18:00 часа благотворителен концерт на стадион „Лазур“ в град Бургас. Каузата е обществено значима – да се съберат средства за родилното отделение на МБАЛ „Бургас-АД“ – гр.Бургас. Чрез музикалното и танцовото изкуство да подпомогнем най-голямата болница в Бургаска област, като съберем средства от продажбата на билети за концерта. Участници в концерта ще бъдат едни от най-големите български музикални звезди.

Фондация Ейнджълс, Агенция „VS MODELS“ и "VIP COMMUNICATION" организират на 27. 11. 2010г. от 18:00 часа благотворителен концерт на стадион „Лазур“ в град Бургас.
Каузата е обществено значима – да се съберат средства за родилното отделение на МБАЛ „Бургас-АД“ – гр.Бургас.
Чрез музикалното и танцовото изкуство да подпомогнем най-голямата болница в Бургаска област, като съберем средства от продажбата на билети за концерта.
Участници в концерта ще бъдат едни от най-големите български музикални звезди.

Билети за събитието:
    *      На касите на партньорите в Бургас до дата 27.11.2010 ( деня на концерта ). Адресите може да видите от http://www.ticketpro.bg/jnp/ticket-outlets/burgas/index.html
    *      На касите на стадион "Лазур" в деня на концерта


Фондация Ейнджълс, Агенция „VS MODELS“ и "VIP COMMUNICATION" организират на 27. 11. 2010г. от 18:00 часа благотворителен концерт на стадион „Лазур“ в град Бургас. Каузата е обществено значима – целим да съберем средства за родилното отделение на МБАЛ „Бургас-АД“ – гр.Бургас.Нашето желание е чрез музикалното и танцовото изкуство да подпомогнем най-голямата болница в Бургаска област, като съберем средства от продажбата на билети за концерта.Участници в концерта ще бъдат едни от най-големите български музикални звезди

Най-сърцатите изпълнители от жанровете поп, попфолк и рап ще участват в общ благотворителен концерт на 27-ми ноември на стадион "Лазур" в град Бургас. Каузата е обществено значима и е насочена към недоносените бебета. Всички събрани средства от закупените по 6 лева билети ще отидат за закупуването на кувьози за родилното отделение на МБАЛ "Бургас". Старите кувьози, които са в употреба в болницата, създават условия за тежки увреждания на новородените - ретинопатия, ослепяване, детски паралич.

Андреа, Галена, Елена, Саманта, Милко Калайджиев, Ерик, Вероника, Устата, Славена, Dillan,Валентина, Виктор, Иван Притъргов, Орлин Павлов, Lady B, Big Sha и Бикс вече са потвърдили участие.

Концертът ще продължи три часа, като началния час е 18:00 часа. Танцова формация "DanceCode" ще подготви специална хореография към всяка песен на изпълнителите.

Такова мащабно благотворително събитие се организира за първи път в град Бургас, като инициатор е местният бизнесмен Фавиол Дорар Сефери.

Безвъзмездно се включват и PR агенцията VIP Communication, ПСФК "Черноморец", които осигуряват стадион "Лазур".

Голямата изненада на вечерта ще е световно-известна група, която ще се присъедини към инициативата.






Прочетено: 5511 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
primorec Коктейл Конкурс прическа Бургас 2009 Бургаският кей Конкурс прическа Бургас 2009 хубава вечер Хамали Грийн – Пренос и Транспорт ИЗОСТАВЕНАТА ФРЕГАТА Летен театър Морска градина Бургас Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development