Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Община Бургас няма задължения към детските градини



24 Ноември 2010, Сряда



Детските градини са на делегиран бюджет. Те имат средства, за да подсигурят вода на децата по времето, през което няма да има водоснабдяване. Допълнително средства няма защо да им превеждаме, защото парите за издръжка, включително и за това перо при извънредни ситуации, ги имат в бюджета.

Община Бургас се е издължила изцяло към детските градини, каза за радио „Фокус”- Бургас Йорданка Ананиева, зам.-кмет по „Образование” към Община Бургас . „Детските градини са на делегиран бюджет. Те имат средства, за да подсигурят вода на децата по времето, през което няма да има водоснабдяване. Допълнително средства няма защо да им превеждаме, защото парите за издръжка, включително и за това перо при извънредни ситуации, ги имат в бюджета. Имат пластмасови бидони за миене, които отговарят на изискванията на РИОКОЗ-Бургас, в които трябва да се сложат препарати за дезинфекция. Те си имат такива съдове, в които съхраняват вода за почистване. В кухнята също имат съдове, с които могат да си заредят вода за времето, в което няма да имат. За пиене те могат да се снабдят така, както всички останали домакинства го правят, само че трябва да разчетат броя на децата, които посещават детската градина. Това е изцяло ангажимент на директора на детската градина”, каза още Ананиева.
Мария РУСЕВА


Прочетено: 3233 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургас, ФЛОРА 2009 Аз с майка и татко Цвете Зима в Странджа Площад Тройката, Бургас Spirit of Burgas pepi Вила Колор-къща за почивка в Троянския балкан Бургас, ФЛОРА 2009 Данил
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development