Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Екшън край хотел Мираж в Бургас ...



01 Декември 2010, Сряда



На 01.12.т.г. около 02.11 ч. на кръговото движение до хотел «Мираж» в Бургас авто-патрул на «Пътна полиция» към ОДМВР Бургас е подал сигнал за спиране на лек автомобил «Опел Астра», с бургаска регистрация. Същият не е спрял, а е продължил в посока кръстовище «Трапезица». Последвало е преследване, като полицейски патрул от Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е успял да настигне «Опел»-а в района на кръстовище Средец - Созопол.

На 01.12.т.г. около 02.11 ч. на кръговото движение до хотел «Мираж» в Бургас авто-патрул на «Пътна полиция» към ОДМВР Бургас е подал сигнал за спиране на лек автомобил «Опел Астра», с бургаска регистрация. Същият не е спрял, а е продължил в посока кръстовище «Трапезица». Последвало е преследване, като полицейски патрул от Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е успял да настигне «Опел»-а в района на кръстовище Средец - Созопол. Служителите са слезли от полицейския автомобил, но «Опел»-а се е обърнал срещу тях и се опитал да ги прегази. След няколкократни разпореждания към водача на «Опел»-а да спре, единият от полицаите счупва стъклото на заключената предна лява врата с полицейска палка с цел неутрализиране на водача, но автомобила тръгва и преминава през краката на служителя, като го повлича. За да се защити полицаят извадил служебния си пистолет и произвел четири изстрела със стоп патрони. «Опел»-ът направил обратен завой и се насочил в посока кв. «Крайморие», спирайки самостоятелно на пътното платно на около 1 км. от бензиностанция «Петрол» в посока Созопол. При пристигане на полицаите до «Опел»- а е констатирано, че водачът е прострелян в лявата страна на гръдния кош / същият е транспортиран от екип на «Спешна помощ» до МБАЛ Бургас и настанен за лечение, без опасност за живота/. В резултат на допълнителните полицейски действия е установено, че водач на автомобила е криминално проявеният Щ.С., 23 годишен от Бургас. В автомобила са пътували още : 15 годишния А.А., 20 год. П.Ч., 20 год. П.Р., 24 год. П.Р. и 24 год. И.М., всички от Бургас. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас.


Прочетено: 4064 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Welcome Машините на Леонардо vvz Журналистка Александропулис, юни.2007 Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Етнографски музей Бургас най-съвестният представител БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ паметникът на Руската армия само черноморец бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development