Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Балъков стана кръстник на малчугани в детска градина03 Декември 2010, ПетъкКрасимир Балъков даде името на приказния герой Пинокио на втора група от детска градина "Детелина" в бургаския жилищен комплекс "Славейков". Той стана кръстник на петгодишните деца, които с нетърпение очакваха появата на магическия халф. Вълнението за техните родители, които бяха изпълнили актовата зала на градината за срещата с Балъков бе не по-малко.

Красимир Балъков  даде името на приказния герой Пинокио на втора група от детска градина "Детелина"  в бургаския жилищен комплекс "Славейков". Той стана кръстник на петгодишните деца, които с нетърпение очакваха появата на магическия халф. Вълнението за техните родители, които бяха изпълнили актовата зала на градината за срещата с Балъков бе не по-малко. 

Всички гости на тържеството получиха автографи от старши треньора на „Черноморец – Бургас”, който поздрави децата и родителите им  и пожела на всички здраве и успехи през новата  година.  Балъков не пропусна да призове родителите да насърчават децата да спортуват, защото както той се изрази - спорта възпитава добродетели.

След  това  децата, техните майки и татковци се снимаха с бронзовия медалист от САЩ 94 и с присъстващите на тържеството футболисти на „Черноморец – Бургас”.  

В края малчуганите от групата изнесоха кратка програма пред развълнуваните възрастни, които ги аплодираха бурно и продължително.  Прочетено: 1950 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
информация    http: //boltmin. blogspot. com/ Компасът на ул. Пристанище Созопол Забранено за нудисти на границата с брега Весела Богориди, Бургас къща на 20км от бргас В солнечный день Община Бургас хотел приморец КАМЕРА
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development