Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Коледни промоции на ВиК- Бургас



03 Декември 2010, Петък



Бургаското дружество „Водоснабдяване и канализация” ще зарадва своите клиенти с коледни промоции. ВиК обявява кампания за актуализиране на данните на своите клиенти от 6 декември до 30 декември на по- ниски цени. Дружеството предоставя следните възможности, по време на промоцията: - Промяна на името на титуляра насъществуваща партида ще струва вместо 30 лв. само 8 лв. без ДДС.

Бургаското дружество „Водоснабдяване и канализация” ще зарадва своите клиенти с коледни промоции. ВиК обявява кампания за актуализиране на данните на своите клиенти от 6 декември до 30 декември на по- ниски цени.  Дружеството предоставя следните възможности, по време на промоцията:
- Промяна на името на титуляра насъществуваща партида ще струва вместо 30 лв. само 8 лв. без ДДС.

- Откриване на нова партида /за сградите- етажна собственост с приложено решение на общо събрание и разрешение за ползване на сградата / - 8 лв. без ДДС.

- Напълно безплатно се предоставя възможност клиентите да коригират адреса за кореспонденция.

- Предоставя се възможност за получаване на електронна фактура, подписана с валиден електронен подпис. За целта е необходимо да предоставите валиден E-mail на адрес [email protected]. Информация за изискваните документи за смяна на име по партида и корекции в адреса, клиентите ще получат във всички центрове за обслужване на клиенти на дружеството и на сайта на ВиК-Бургас. “Откриването на нова партида или промяна на името на титуляра на тази атрактивна цена ще създаде удобство не само на нашите потребители, но и на нашата фирма, с цел по-добра комуникация между нас и нашите абонати. Така ще се допускат по-малко грешки или проблемни ситуации при отчитането на консумираната вода. Дружеството оценя важността на повишаване на качеството на комуникация за доброто обслужване, за което е необходимо пълна и точна информация в базата данни”, обясниха от ВиК- Бургас.

Услугата може да бъде извършена на следните места:

Център за работа с клиенти - гр. Бургас, кв.”Победа”, ул.”Ген. Вл. Вазов”№ 3 ет.4 и във всички офиси на Дружеството в Бургас, както и в офисите на Дружеството в следните градове на Бургаска област: Айтос, Камено, Карнобат, Малко Търново, Несебър, Обзор, Поморие, Приморско, Руен, Созопол, Средец, Сунгурларе, Царево.

Повече информация на тел. 87-14-14 и 87-14-00

 



Прочетено: 4033 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Попрошайка воробей Ето го Немо Аз и моя брат  аз с двете  деца и той с неговата си дъщеря Мебелна Фабрика ДИЕЗ хотел приморец лека вечер  мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка В очакване на жертвата КАМЕРА Вила Колор-къща за почивка в Троянския балкан Първа копка Долно Езерово
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development