Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бойко: Кметовете да не ги мързи



07 Декември 2010, Вторник


Автор: вестник Сливен

Прерязвайки лентата на новата канализация в бургаския кв. “Победа”, премиерът Бойко Борисов се пошегува, че бизнесът с производство на ленти трикольори за откриване на нови обекти трябва да е разцъфтял.

“Има кметове, които са свикнали само да се оплакват и да искат пари, а има толкова оперативни програми, че ако има работещ кмет, който създаде екип, може да усвои много пари – в пъти над бюджетите на градовете.” Това заяви днес в Бургас премиерът Бойко Борисов. И добави: А условието е – “Не трябва да ги мързи”.

Борисов кацна с правителствения “Фалкон” на летището в Сарафово и посети първо кв. “Победа” за откриването на канализация по ИСПА за 21 млн. лв. И каза: “Вярно, под земята е и не се вижда много, но град, който няма съвременна канализация и пречиствателна станция, не може да се каже, че е съвременен град от европейски тип”.

В Бургас навръх Никулден дойдоха и министрите Росен Плевнелиев и Божидар Димитров. Първият декларира, че е фен и приятел на града, който “е включил на 5-а скорост и върви здраво напред”. Премиерът поздрави всички именници, пловдивския владика дядо Николай и пожела на всички моряци безаварийно да се връщат от морета и океани. По-късно Борисов дари на храма “Св. св. Кирил и Методий” свещено миро от св. Николай Чудотворец.

“Еврокомисията се съгласи да обединим всички лотове на магистрала “Струма”, похвали се премиерът. Днес предстоели разговори с Европейската инвестиционна банка за съфинансиране. По-късно Борисов инспектира и строежа на лот 4 на магистрала “Тракия”. “Тук е заложена честта на пагона на българските компании”, каза той.

Попитан дали депутатите от ГЕРБ, поблазнени от телефони “Верту”, са му се извинили, премиерът каза: “Толкова публични шамари получиха, че на мен какво да ми се извиняват. Дано им служи за обица на ухото”. Парламентът щял да уточни глобите за “прегрешилите” депутати. Справка на “Труд” показа, че наказанието може да е лишаване от надницата за 1 ден.

 



Прочетено: 3672 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Следобедно кафе http://rosengeorgiev.com червено 2 Цвете Най-тъжната ми снимка... Красимир Балъков kss Секс шоп в град Бургас, многообразие на еротика.. АХИЛОЙ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development