Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Кметът на Царево присъства на концерта, посветен на празника на СОУ Никола Вапцаров в града



07 Декември 2010, Вторник



Кметът на Царево присъства на концерта, посветен на патронния празник на СОУ „Никола Вапцаров” в града, съобщиха от пресцентър на общината. В истински празник за учениците от Царево се превърна днес заключителният концерт, посветен на патронния празник на СОУ „Никола Вапцаров” и 101-години от рождението на големия български поет.

Кметът на Царево присъства на концерта, посветен на патронния празник на СОУ „Никола Вапцаров” в града, съобщиха от пресцентър на общината. В истински празник за учениците от Царево се превърна днес заключителният концерт, посветен на патронния празник на СОУ „Никола Вапцаров” и 101-години от рождението на големия български поет. На тържествения концерт в салона на читалището бяха поканени кметът Петко Арнаудов, председателят на Общинския съвет Дечо Градев, директорът на дирекция „Култура и образование” Валентина Василева, родители, близки и приятели. Със стихове на Вапцаров, песни и танци в концерта се включиха от най-малките до най-големите.
Училището не е изменило на традицията празникът да е съпътстван от множество културни и спортни прояви. Цяла седмица продължиха изявите на учениците – рецитали, конкурси за стихотворения, рисунки и електронни картички, спортни състезания и забавни игри. За първи път училището организира и математически турнир, в който се включиха ученици от първи до дванадесети клас. „Забавно междучасие” е другата инициатива, която даде възможност на децата да покажат таланта си в песни, танци, ревюта и скечове. За най-добрите имаше грамоти и предметни награди.


Прочетено: 4862 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Елена Международен Семинар на фризьорите София евро 2008 Дружинката singing in the rain :))) Заслон в местност Силкосия оферта заем жажда за светлина Йордановден 2011, Бургас - от Тина пепита
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development