Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Царево започна принудително събиране на данъци09 Декември 2010, ЧетвъртъкЦарево отново започна кампания за принудително събиране на неплатени дължими данъци, съобщиха от черноморската община. Неизрядните платци са били известени още през октомври. Очаква се, събраните приходи да достигнат близо 200 хил. лв., натрупани от неплатени данъци върху недвижими имоти, такса “битови отпадъци”, данък върху превозните средства, патентен данък и глоби.


Царево отново започна кампания за принудително събиране на неплатени дължими данъци, съобщиха от черноморската община.  Неизрядните платци са били известени още през октомври. Очаква се, събраните приходи да достигнат близо 200 хил. лв., натрупани от неплатени данъци върху недвижими имоти, такса “битови отпадъци”, данък върху превозните средства, патентен данък и глоби.

Данъчните служители в Царево вече са изпратили на всички със забавени задължения и покани за доброволно плащане. Ако в 7-дневен срок неизрядните платци не се издължат на общината, те ще получат актове за установяване на дължими публични вземания и актове за установяване на задължения по декларации.

По разпореждане на кмета Петко Арнаудов местната данъчна служба побърза да събере задълженията си най-напред от хората, които са на заплата в общината – служители и работници от всички структури на общинска администрация, а след това и от големите длъжници.
Прочетено: 2801 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Весела Жълто подрумиче През поколение Кой си изгуби мидите? Странджа, Бръшлян Маската Селка къща ЛЯТО В ЧЕРНОМОРЕЦ Община Бургас Машините на Леонардо ЦЪРКВА
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development