Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Варна е царицата, но Бургас е царят



Ключови думи:
14 Септември 2006, Четвъртък


Източник: вестник Фактор

С тези думи кметът посрещна новите концесионери

    Още на втория ден след подписването на концесията за летище Бургас, главният изпълнителен директор Анреас Хелфер, главният технически директор Герд Вайзен и изпълнителният директор Тихомир Трифонов пристигнаха за среща в кабинета на кмета Йоан Костадинов.

«В Германия всички строителни разрешителни се издават от местните власти, както и в България, и в този смисъл разчитаме много на Вас и вашето ведомство», каза Андреас Хелфер. Немско-българското дружество ще използва бургаски архитекти и строителни фирми при изграждането на новия летищен терминал.



    «Царицата на Черноморието в България е Варна, но не забравяйте, че царят е Бургас», заяви     от своя страна кметът Костадинов.



    Той поиска немското дружество да благоустрои района около аеропорта     и да поддържат пътните отсечки около него, което бе прието.     Пред новите собственици на Летище - Бургас градоначалникът постави въпроса и за откриването на редовна авиолиния между Бургас и София, която да     обслужва бизнеса, както и за сключване на договор за сътрудничество между общината и собственика на летището по подобие на договора с ЛУКойл.



    “На 10 ноември ще е официалното представяне на новите концесионери и за нас кметът на Бургас ще бъде един от най-важните гости”, заяви     Хелфер.



Прочетено: 1717 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
2 Тройна дъга над Бургас оферта заем аз Флора Бургас 2009 Мандарин pepi Пристанище Приморско нощен бряг ЦЪРКВА Флора Бургас 2009 хотел
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development