Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Най-модерната ветеринарна клиника в региона отвори врати.



Ключови думи:
28 Септември 2006, Четвъртък


Автор: Евгения Цанева
Източник: вестник Фактор

Уеб-камери ще осигуряват 24-часова връзка между стопаните и техните любимци, настанени за лечение тук

        Собствениците на домашни любимци могат да спят спокойно - техните питомци ще бъдат преглеждани и лекувани в условия, за каквито повечето хуманитарни здравни заведения не могат и да мечтаят. VIVAVET - така се нарича новата ветеринарна клиника, събрала под един покрив аптека и хранителен щанд, приемна, лаборатория, манипулационна, операционна и стационар за интензивни грижи. Намира се зад Военна болница – ж.к. „Бр. Миладинови“ 134-А и отговаря на     всички изисквания на Закона за ветеринарно–медицинска дейност (в сила от 2 май 2006г.). Домашните любимци, които за пръв път прекрачват прага на VIVAVET, се вписват в електронната картотека на клиниката и от този момент те не са случайни посетители, а пациенти с база данни, която позволява да се проследява състоянието им във всеки един момент.     Във VIVAVET ви очакват специалисти с опит и умения, натрупани в Швейцария и Русия /Москва/, чието мото е „Ние се грижим!“. Клиниката е оборудвана със съвременна медицинска     диагностична апаратура, позволяваща точно и експресно поставяне на диагноза и извършване на профилактични прегледи. На разположение на ветеринарните лекари са електронни апарати за биохимичен анализ на кръв /тук се изследват 22 кръвни показателя/, ултразвуков апарат /видеозон/ и др. В клиниката се извършва още пълен анализ на урина, общ морфологичен анализ на кръв /броене на левкоцити, еритроцити, бяла кръвна картина, хемоглобин, СУЕ/, както и изследване на кожата и космената покривка и паразитологичен статус - анализ за чревни, кожни, кръвни паразити. Тук се извършват и операции, оказва се родилна помощ и стоматологични манипулации. В зависимост от състоянието, пациентът може да бъде приведен в стационара за интензивни грижи и лечение. Той е оборудван с подходящи по размер клетки, при удобни условия, в него животните се възстановяват под 24-часовото наблюдение и грижи на ветеринарните лекари. В перспектива се предвижда използването на web-камери, чрез които собствениците ще могат денонощно да наблюдават своите любимци.



        В аптечния сектор всеки може да получи професионална помощ и съвет, а за стопаните, отглеждащи бройлери, носачки, зайци и щрауси се изготвят и профилактични програми. Аптеката разполага с богат асортимент медикаменти и ваксини на български и чужди производители, а в сектора за храни се предлагат богат избор сухи и консервирани храни - от най-масовия до най-високия клас, както и аксесоари за домашни любимци. За животни, подложени на специален хранителен режим, тук ще намерите пълна гама храни на Royal Canin, Purina и Pro Plan за здравословно хранене и лечебни при чернодробни заболявания, диабет, стомашно-чревни проблеми, бъбречна недостатъчност, заболявания на пикочоотделителната система, алергии и др. Аналогичен асортимент храни и медикаменти се предлага и в още един обект от веригата VIVAVET – това е ветеринарната аптека в ж.к.”Славейков” - Търговски център „Престиж”.



Повече информация можете да получите от сайта на VIVAVET- www.vivavet.net или на тел. 810 760.



Прочетено: 3286 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Ботева и Фердинандова Община Бургас Море,земя, въздух хотел приморец BSB Стара къща на ул. Pepi pepi HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО тошко Във висините
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development