Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Хотелиери и транспортни босове на тест-драйв на “Ауди”



Ключови думи:
05 Октомври 2006, Четвъртък


Източник: вестник Фактор

“Евро кар” ЕООД и “Порше БГ” показаха новите А3, А4 и А6 пред бургаския бизнес

        Собственици на хотели в Слънчев бряг, шефове на частни транспортни фирми и бизнесмени от Бургас се включиха в тест-драйв на моделите A3, А4 и А6 на “Ауди”. Събитието бе организирано от “Евро кар” ЕООД, представител за Бургас и региона на немския автомобилен концерн и „Порше БГ” ЕООД, официален вносител за България.



        На гостите бяха представени най-новото предложение на ”Ауди” в компактния клас - моделът A3 SPORTBACK, оборудван с бензинов двигател 1,6 л., 102 к.с. и автоматична предавателна кутия Tiptronic. Колата се понрави най-вече на дамите, които бяха впечатлени от лекотата, с която се управлява автомобилът, съчетана с приличен разход на гориво и добро ускорение.

Любителите на дизеловите мотори имаха възможността да разгледат отблизо и да покарат един от най-харесваните модели на “Ауди” – A4 2.0 TDI с 6 степенна механична скоростна кутия и мощност 140 к.с.



        Най-сериозното предложение в класа на бизнес-лимузините се казваше “Ауди” A6 - 233 к.с. на шестцилиндров дизелов двигател с обем 3,0 л, автоматична кутия Tiptronic и система за двойно задвижване QUATTRO. Тези, които успяха да седнат зад волана на А6, разбраха защо     беше обявена за 2 поредни години за най-добрата кола в своя клас.



        Маршрутът беше подбран така, че да предложи възможност автомобилите да се тестват в най-разнообразни условия – равен път, планинско изкачване, скоростни отсечки за изпреварване. Линията на маршрута се простираше от Бургас до Слънчев бряг и обратно, като по средата на шофирането на гостите бе предложено да отдъхнат за малко, любувайки се на хубавата гледка на Слънчев бряг от комплекса “Ханска шатра”.



Прочетено: 1579 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Данил Регулиращи Кокили за Шпакловка и Oкачени тавани Кокили за Строители изгрев бл.29 вх.7 Духовности Wall! Етнографски Музей БУРГАС Жреци на музите 2009 Етнографски музей Бургас Залез Машините на Леонардо бургаска среща
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development