Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

200 бона и "Ферари"-то е Ваше



Ключови думи:
10 Февруари 2007, Събота


Източник: вестник Фактор

Аз лично съм против Европейския съюз, защото ще ни се промие мозъците с течение на времето, казва известният бургазлия

Съгражданинът ни Метин Енимехмедов, звезда № 1 в ТВ шоуто на Слави "Танцувай с мен" спечели може би най- желаният подарък за един съвременен мъж- “Ферари” с цвят червен. Това му струва тримесечна луда надпревара с талантливи танцьори от цялата страна. За конкурса преди около три месеца и половина научил от майка си, а приятелят му     Боби го подкрепял през цялото време. Брат му- Октай също не пропуснал да поддържа духът му във форма като бил чест гост в шоуто. Кандидатите за красивата кола бяха повече от един , прибягна се до sms-и и зрителите избраха своят фаворит- бургазлията Метин. След кратко ухажване от страна на репортерския екип, бургаският талант се съгласи да разговаря с нас.

-Метине, минути след победата ти, не можа да запалиш ферарито. Какво си помисли в първия момент?

- Не го запалих аз, от автокъщата го запалиха. Проблемът се оказа в самия ключ, трябвало да се натисне едно копче. Тепърва ще правя кръгчета.

- Разбрах, че ще продаваш Ферарито. Колко ще му искаш?

- Ще продам колата, защото не мога да я поддържам. Преди това ще й се нарадвам. Известно време ще я карам. По моя преценка колата струва най- малко 200 бона. Вече има и кандидати.

- Каза на Слави, че искаш да сложиш газова уредба на ферарито?

- Глупости, просто от време на време ми идват щуротии в главата. И каквото ми се завърти, го казвам.

- Колко и кои хора ти се обадиха да те поздравят?

- Обадиха ми се страшно много хора. Стигнах дотам, че си изключвам телефона. Дори познати, които от 5-6 години не съм виждал, ми се обадиха. Общо взето, "имам страшно много приятели, добри приятели" (смее се).

- С кого купонясва след края на конкурса?

- С един мой приятел. Е, около нас имаше още много "приятели".

- А останалите участници?

- Всички не можахме да се съберем, видяхме се половината. С Цецко бяхме в една дискотека, пихме по едно, две. Хората много ни се радваха. Имаше и влиятелни хора, които също ни се радваха. Не го очаквах. Няма да кажа кои са тези влиятелни хора. Радват ми се хората и от двата пола, особено от единия. Дамите.

Даже фенове са ми намерили телефона и се обаждат да ме поздравят. Ще си сменя номера. Дразня се, защото се опитвам да остана на спокойствие, а хората звънят, въпреки че се обаждат с добра цел. "Браво, страхотен си, Слави наистина е много велик", казват хората, като се обадят. Обаче викат - защо не можахте да запалите колата, тя работи ли. Други казват - тя има бутон. Ама аз, като не разбирам.

- Фенките обаждат ли се, има ли жени, които искат да се жените?

- Такава беля на главата! Глупави ги има, ама чак толкова глупава! В дискотеката момичета ми викат: "Здрасти, ние сме ти фенки, пращахме 100 sms за тебе". Такива работи. Мисля, че те бяха с по-голямо очакване. Но според мен едно благодаря от моя страна и един комплимент е достатъчен.

- С какво се занимаваш в Бургас?

- От края на лятото с нищо не се занимавам, излизам с приятели да пием кафе, седя на компютъра в къщи, ходя на фитнес. Бях аниматор на "Дюни". Охрана съм бил на дискотеки, но преди 2 години.

- За или против Евросъюза?

- Не знам. Аз от политика не разбирам. Мисля, че съм против. Защото ще промие мозъка на хората с течение на времето. Нали ги виждам чужденците. Тука сме много по-напред като мислене, много по-отракани сме от тях. В Италия съм ходил. На Балканите сме много добре като характер, като манталитет.

- Какво ще правиш оттук нататък?

- Не знам. В главата ми е каша. Каквото дойде. Имам много врати, ще видя. Имам някакви очаквания. Ако не ме устройват никакви предложения, ще се върна на Дюни като аниматор.

- А с парите от ферарито какво ще направиш?

- Не съм мислил, сега ще започвам да мисля. Трябва човек добре да помисли. Ще гледам да ги вложа в нещо. Няма да се запиша да уча, не ми се отдава това. Аз съм глупав човек.

- Любими вицове?

- Те моите са малко брутални.

- А филми, които много уважаваш?

- "Смело сърце", "Пърл Харбър", "Кръстникът". От анимационните "Попай морякът" и "Том и Джери". "Шрек" много ми харесва.

- А има ли филм, на който си плакал?

- Да, много плача на филми и когато съм с някой ме е срам. На "Смело сърце" съм плакал, трогна ме.

- Какви книги четеш?

- Книги не чета. Чел съм "Световната конспирация". Иначе като чуя за книга лошо ми става.

- Да не пишеш ли стихове?

- Не. Речникът ми е толкова беден, че по литература съм много зле.

- Родителите ти как приемат прическите ти?

- Сега съм голям и нямат избор. Но като бях малък, ми се караха. Благодарен съм им. Защото правят нещата за мое добро.

- В семейството ти кой танцува?

- Само аз.

От Станислава Кодева


Прочетено: 2599 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Черноморец-Поморие прозорци в хале аз Фонтаните на Град Монтата-BG Стив и аз къщичка в градината Декабрь 2017 года Бургас, мостика Машините на Леонардо Море,земя, въздух Алуминиеви парапети Промоция Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development