Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Садо-мазо и порно игри “оргамотяват” безнаказно децата



Ключови думи:
10 Февруари 2007, Събота


Източник: вестник Фактор

Достъпът до всички извръщения е неограничен, червените точки на СЕМ трябва да влязат в Интернет

Повод за тази статия беше влизане на автора в компютърен клуб, за да изпрати бърз и-мейл. Посетителите на клуба - от 8 до 14 годишни деца, изобщо не забелязаха, че влиза възрастен. Те бяха погълнати изцяло от това, което става на екрана. Авторът се стресна и се сконфузи. Те не. Дори след като го видяха, продължиха да се взират като хипнотизирани в гледката.

Проверка как малолетните се добират до такива “образователни” програми показа, че това просто е елементарно. Достатъчно е да се напише в най-голямата търсачка Гугъла     думата порно или секс и изскачат над 30 страници с линкове, в които можеш да намериш каквото ти душа иска.

Единственото условие да влезеш е да декларираш, че си над 18 години. Декларацията става единствено чрез натискането на команда йес.     Просто и ужасно, едновременно. Сайтът си вързва гащите, като пише, че е забранено за деца, но не прави нищо, за да ги спре. Така малчуганите попадат на рая от порното, хомосексуализма, извращенията и всичко, за което родителите-пуритани не могат и да се сетят.

Само с едно кликване в Интернет, можете да видите на живо порно-филми, да се включите в безброй чуждестранни телевизии, които излъчват нон стоп             хард програми, да сте един от участниците в секса, като с мишката управлявате едната кукла и я карате     да прави каквото вие искате на другата. Най-безобиден е оралният секс, който буквално вали от всеки подобен сайт. Следва го маструбирането. Сластни актриси си докосват сами и издават нечовешки звуци на похот, извиват се, стенат...Аналният секс е нещо нормално вече и е даден с всички подробности на екрана, придружен от охкане и пъшкане.

Без никакъв проблем децата могат да се доберат и до чисто голите снимки на почти всички актриси или обикновени проститутки. Самите проститутки пък са си направили сайтове и в     тях са пуснали филмчета, в които нагледно показват какво могат да направят на клиента и начините, по-които ще го направят щастлив. А начините са толкова вулгарни, че всеки нормален човек би се стреснал . Има и клипове на български семейства, които са се снимали как правят секс и предлагат да други двойки да се веселят заедно. Шегобийци или порноманяци са заснели собствените си полови органи и ги предлагат в вниманието на всеки, който има достъп до интернет в света.

Най-фрапиращо обаче е, че децата могат да се натъкнат на порно и без да искат. Има специализирани сайтове за игри. И там, наред с “Заяка и Охлюва”, “Междузвездни войни”, “Бойците от Манастира” има и раздел “игри за възрастни”. От често любопитство малчуганите могат да кликнат с мишката да видят на какво си играят възрастните. И изведнъж попадат на отлична анимация, в която героите са чисто голи. Те стенат, охкат, правят любов по различни начини, като тези процеси могат да се управляват и детето само да се превъплъти в единия герой. Отново следва добре анимиран анален, орален и всякакъв секс. Огромни фалоси пронизват едрогърдести девойки, които стенат от наслада, а после пък девойките обслужват притежателя на фалоса. Намират се и извратени игри, в които можеш да вържеш партньора с белезници, да го шибаш с камшик, по екрана започва да се лее кръв, да използваш всякакви предмети, които да задоволят жената или желанието ти за перверзен секс.

Как можем да опазим децата от откровеното порно и пошлост? Как може да бъде забранен достъпа им до такива сайтове. Начини сигурно има. А законодателите, вместо да разглеждат учебниците дали не съдържат нещо заплашващо крехката детска психика, нека постоят поне един ден в Интернет. Тогава ще си отговорят на много въпроси. Откъде наистина идва детското насилие, какво го провокира, защо има толкова малолетни проститутки и най-вече да вземат мерки да спрат това. Защото в противен случай убийствата и насилието ще продължат.     И за тях няма нужда несправедливо да се обвинява телевизията и вестниците. Подбудителите са на друго място....                    

От Илонка Иванова


Прочетено: 21077 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Община Бургас хотел приморец Духовности Роза primorec Община Бургас Слънчев бряг не е само строителен обект Гараж на село София от Копитото Републиканска след ремонта КАРФУР
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development