Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Политици пеят "Говори ми нежно" за ЧРД на журналисти



Ключови думи:
01 Март 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор

И заради двама видни именяци на Тодоровден хайлайфът препълни "Пето авеню"

Новата история на градския елит от последното десетилетие вписа невиждано и нережисирано събитие от нощта на 23-и срещу 24-и февруари. Съвпадението беше тройно и получи старт     малко преди полунощ със завършека на два мегапразника. Първият - 9-ия рожден на "Местен 24 часа", който събра цвета на     журналистическата гилдия, бизнеса, политиците и артбохемата в стайл-кафе "Натали" на интерхотел "България". Вторият - 70-годишния юбилей     от зараждането на Ротарианското движение в Бургас, който пък течеше етаж по-горе в основния ресторант на същия хотел. За протоколното тържество на рицарите на благотворителността, чийто президент тук е д-р Димитър Енчев, бяха дошли високи гости от Германия, Гърция и Сърбия. Познавачите на нощния живот сред събраното накуп светско общество от двете нива на хотела, се оказаха доста над очакваното и почти едновременно се отправиха към пианобар "Пето авеню".

Ъндърграунд купонът, който се завихри, няма аналог по числеността и активността на участниците, отчетоха на следващия ден светските хроникьори.                                            

    В първите минути от паметната събота на върха се оказаха бележитите именяци     -     Тодор Ставрев, титан на бургаската художествена и репортеска журналистика и юристът- общински съветник Тодор Стамболиев. За двамата прозвуча прочувствената "Нека да бъде" на "Бийтълс" и вдигна от масите разположилите се с кубински пури и с чаши "Лагаволин" големци.

Във вихъра на всеобщото празненство блестяха няколко брачни двойки, сред които топадвокатът Росен Кожухаров и нежната му половинка Даниела, депутатът Румен Ангелов също беше с шеметнокрасивата си съпруга, както и босът на "Пиргос стил" Радостин Дачев.

За първи път шефката на "Парти сървиз" Христина Секлемова пропусна да бъде сериозна и грееше с целия си чар по причина, че дизайнът в залата не зависеше от личната й намеса. Сред vip-обществото бяха още общинските съветници воеводата Георги Дракалиев и хотелиерът Димчо Грудев, както и една от шармантните бизнесдами Кина Шереметиева.        

Гвоздеят в програмата обаче беше изпълнението на общинския съветник Бенчо Бенчев - "Парла пиу пиано, е нессуно сентира"/Говори ми по-нежно за любовта/. Оказа се, че Бенчев разбира не само от лъскави лимузини, зърнен бизнес и благотворителност, но и че виртуозно имитира певческите способности на Джани Моранди. Макар, че опити да изкарат в хор докрая канцонетата направиха доста от джентълмените, Бенчев ги "заби" с перфектен италиански и разтопи сърцата на журналистките от най-голямата маса - тази на "24 часа" и компания. Поздравът му беше и за     колежката му в Общинския съвет Малина Стратиева.            

От Катя Георгиева


Прочетено: 2521 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургас, мостика Рози Казан за топло Ремонт носачи Казанлък Камини CLAM - CORTONA angolare витраж4 Художник Градините на Версай от Бутик Водна топка hannah montana
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development