Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Стефан Лалчев пее от тригодишен



Ключови думи:
22 Март 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор

Преди 10 години младият талант бе шафер на сватбата на родителите си

Финалистът от "Мюзик Айдъл" Стефан Лалчев стана шафер на църковния ритуал на майка си и баща си точно преди десет години. Родителите Жени и Стефан Лалчеви решили да се венчаят и пред Бога и избрали именно сина им да стане свидетел на любовта им. Стефан Джуниър е бил едва на 6 годинки, но прекрасно си спомня тържествения момент.    

Финалистът от "Мюзик Айдъл" пее на сцената още от тригодишен. Първото му в живота изпълнение е на клавирен коледен концерт в Бургас. Тогава малкият Стефчо изпълни "Шаро и първият сняг". Той стана любимец на бургазлии още през 1995 година, когато изпя перфектно "Песен за стария моряк"     на Георги Христов.

Неведнъж младият талант е откривал престижни фестивали, единият от които     е "Бургас и морето". Самият Стефан Диомов пише за него песни, които Стефан майсторски представя на многобройните си почитатели. През миналата година той грабна наградата на Ротари клуб за изпълнението си "Завинаги". Последва първа награда на фестивала за млади артисти в град Комакио, Италия.    

Една от незабравимите изяви на Стефан е в далечната 1995 година в шоуто Мини Мис Бургас. Тогава на подиума Стефан дефилира и като манекен заедно с победителката Габриела Георгиева. Двамата са заедно още от детската градина и досега са приятели. Майка му Жени се шегува, че именно Габи е първата любов на Стефчо. За един Св. Валентин Стефчо поискал пари от майка си и й купил годежен пръстен.    

Стефан е от семейство на известни бургаски музиканти. Бащата Стефан Лалчев е бил директор на Бургаската опера, на филхармонията и на музикалното училище. Там се запознава с половинката си Жени Лалчева, която е музикален педагог в началното базово училище "Михаил Лъкатник". Така от любовта на семейството професионалисти се ражда младата звезда Стефчо. Сега той учи усилено чужди езици във френската гимназия, с профил испански език. Страстта му към музиката не му пречи да бъде отличник. Той се изявява не само като певец, но и като поет. През 2001-година излиза неговата първа стихосбирка "Безвремие".

Стефан тренира и баскетбол, но напоследък няма време от изяви и участия в София и страната. Мечтата му е да стане звезда и по всяка вероятност това ще се сбъдне.

От Станислава КОДЕВА     Снимки "Личен архив"


Прочетено: 3768 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
къща на 20км от бргас Извилистая жизнь дерева pepi Кайро витраж3 Пресдтавяне на книгата Родът Сирекови Цветя Лятната естрада в Морската градина Тухлена селска къща хубава вечер централна градска тоалетна Париж - моста на Александър 3-ти
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development