Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бизнесмени в Несебър: Няма да забогатяваме от политика



Ключови думи:
19 Април 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор

600 учредиха в Слънчев бряг новата партия ДЕЛA

Атанас Терзиев бе избран на върха на най-младата партия - ДЕЛА. При учредяването в Слънчев бряг той определи като приоритет успеха на местните избори през есента



“Хората са омерзени постоянно да виждат как личности забогатяват от политика, а не от труда си», заяви на учредителното събрание на новата партия ДЕЛА бизнесменът Чавдар Александров. Той е председател на неправителствената асоциация за насърчаване на чуждестранните инвестиции и един от инициаторите за създаването на партията. «Ние от ДЕЛА заявяваме ясно: който иска да прави пари, нека стане бизнесмен, преди да влезе в политиката, а не след това. В България този модел е обърнат - първо стават политици, а благодарение на това бизнесмени. Ще дадем всичките си усилия да пресечем това», допълни Александров.

Близо 600 бизнесмени, млади хора и местни жители учредиха в Слънчев бряг партия “ДЕЛА", чиято идея е да се бори с оядените с власт политици. Първата й цел е успех на местните избори през октомври тази година.

Хора от нашите редици няма да се изкушат да правят пари от политика. Към всеки осмелил се дори и да помисли за това - ще бъдем безкомпромисни", заяви Александров.

За лидер на ДЕЛА единодушно бе избран Атанас Терзиев, който е успял 33- годишен бизнесмен от Несебър. Негови заместници ще бъдат избраните в Изпълнителния съвет Йоана Гиздова - юрист с дългогодишна адвокатска практика в София, Ненчо Драгиев - строителен предприемач от Пловдив, Силвия Тончева от Несебър- управител на туристически комплекси, Станислав Цанев от Несебър - бизнесмен.

Документите за регистрация на политическа партия ДЕЛА заедно с подписите на близо 7 000 учредители ще бъдат подадени в Софийски градски съд.

Oт Борислава ГЕОРГИЕВА


Прочетено: 2207 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ahtopol Spirit of Burgas Кокили за Строители Конкур глазами зрителя НЕБЕСЕН ПОГЛЕД Флора Бургас 2009 вместо сняг на Коледа Стилът на знаменитостите самолет Морска градина Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development