Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Чолаков ще бори негативите от закриването на “Калиакра"



Ключови думи:
19 Април 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор



"Пластмасови изделия" АД - Средец се е договорил за директен внос на полистирол от хърватска компания "Диоки", съобщи изпълнителният директор на дружеството инж. Костадин Чолаков.

В България това производство е закрито преди години и затова се налага постоянен внос. Чолаков беше единственият предприемач от Югоизточна България, който Сергей Станишев взе при посещението си в Хърватска.

“Употребата на евтини и качествени суровини ще помогне за преодоляването на негативния ефект от излизането     на маргарините "Калиакра" от българския пазар в посока Румъния", коментира инж. Чолаков.

Мениджърският екип на фирмата в Средец вече е направил първите стъпки за масиран износ на изделията си в Румъния, Гърция и Хърватска.

«Пластмасови изделия» АД е от 35 години на пазара като производител на над 350 артикула, които са сертифицирани и не замърсяват околната среда. От 1996 г., когато дружеството е приватизирано от мениджърски екип, са инвестирани 8 млн евро в нови производства. В последните години то произвежда основно опаковки за храни и кетъринг, опаковки за кисело мляко и маргарин, пластмасови чаши, сламки и други продукти от пластмаса.

От Румяна Емануилиду


Прочетено: 2031 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Цвете Конкур глазами зрителя Международен Семинар на фризьорите София БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ моите цветя Кавказка иглика kq съботно кафе къща на 20км от бргас Бургас, Богориди, 2003 лека вечер pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development