Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бойко Борисов венча младоженци в Карнобат



Ключови думи:
03 Май 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор

Генералът посочи Димитър Николов за кандидат-кмет на ГЕРБ в Бургас

“В Бургас има частни клиники с европейско качество на медицинското обслужване. Има модерна апаратура, която всъщност е болката на задравната система. Бургас има какво да покаже на Европа като добри лекари.", заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Румяна Желева, която е бургаското присъствие в листата на партията.     Желева посети вчера частната клиника “Света София" и се срещна с медицинския персонал там. Според нея здравеопазването се нуждае от същносттна реформа, а не само от козметични намеси. Един от факторите, които показват това е трудността, с която се осигурява меудицинско обслужване в по-отдалечените от областния център населени места.

Желева добави, че няма оперативни програми към ЕС за пряко финансиране на частното здравеопазване, но могат да се търсят възможности чрез други като например “Човешки ресурси".

Снимка Митко Димитров




Бойко Борисов изненадващо вечна младоженци, след като го пресрещнаха въодушевени в центъра на Карнобат. Генералът се отби в града по пътя за Айтос, за да пие кафе. Докато вървял по главната улица обаче от едно заведение изскочили ентусиазирани сватбари. Младоженците замолили горещо столичният кмет да ги венчае отново, макар че вече си били казали “да". Така по спешност Борисов отново провел гражданския ритуал, макар че сватбата застрашавала да обърка графика на посещението му в региона. Затова и прибързал леко с първата брачна целувка на младоженците, тъй като вече закъснявал за среща с обществеността в Айтос. В града генералът трябваше да осинови двегодишното мече Нина, което е любимка на работниците в зоопарка там. Борисов връчи чек за издръжката на животното. Нина е специален екзпемляр, тъй като няма родствена връзка с мечките, които масово се взимат за размножаване в зоопарковете.

Борисов, заедно с председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и регионалния координатор Димитър Николов бяха посрещнати с ентусиазъм от хиляди хора в Айтос. Генералът раздаде стотици подписи на симпатизанти. Той бе приветстван с бурни аплодисменти и в препълнената зала на Операта в Бургас. Малцина политически сили имат смелостта да провеждат там партийни прояви, тъй като това е най-голямата зала от този род в Бургас и съществува риск организаторите да не могат да запълнят местата.

Пред множеството Борисов отсече, че регионалният координатор на ГЕРБ Димитър Николов ще бъде кандидат за кмет и оръжието на партията за спечелване на местните избори в Бургас. Генералът,     председателя Цветан Цветанов и Димитър Николов представиха листата, с която ГЕРБ ще участва в изборите за Европейски парламент на 20 май. Това ще е първият вот, в който формацията ще се състезава. Малката Милинда, която се превърна в талисмана на ГЕРБ, взриви залата с изпълнението си на "Ода на радостта". Талантливото 12- годишно момиченце стана любимка на публиката, а от ГЕРБ общеха да финансират учението й в музикално училище в Швейцария.

“Искаме да върнем младите хора в България и пенсиите да се повишат. В Европейския съюз страната ни пропусна най-хубавото - тогава, когато се взимаше от предприсъединителните фондове. От тях ние сме привлекли само 20 %, защото министерствата, от които зависеше това, са на ДПС", каза Борисов. Според него сме последни по доходи, защото в Европа избират правилните хора за правилните места. “Единственият шанс да се оправи държавата е да се оправим ние с вас - всеки на работното си място и в деня на изборите", заяви генералът.

18 гълъба - толкова, колкото са българските представители в Европейския парламент, заедно с 18 послания към Европа бяха пуснати пред входа на Операта от бургаското лице в листата на ГЕРБ     - Румяна Желева. “Нашата листа е най-добрата. Човек не може да избере къде да се роди, но може да избере къде да работи, да учи, да живее. Аз избрах Бургас. Имайте ни доверие, защото ни познавате", каза тя. Според Борисов мястото й е именно в Европа, защото като преподавател тя и сега учи европейци. В Бургас бяха 11 от кандидатите на ГЕРБ. “Листата е нашият национален отбор.Трябва да направим ГЕРБ първа политическа сила. Капитанът на отбора е водачът Душана Здравкова", каза Цветан Цветанов.

Поводът за посещението на Борисов в Бургас бе предизборната кампания на ГЕРБ за евродепутати и първата годишнина от учредяването на местната структура на партията. Преди година Борисов отново бе тук, когато в хотел     "Аква" бе сложено началото на бургаската организация.

От Боряна Тенчева


Прочетено: 2190 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Pepi МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ БУТАЛНА ПОМПА, AIRLESS,1300W, 220V-1940 ЛВ. Небе Tiffi Shop това си е моята приятелка ПОЛКОВНИКА Лалета от Бутик обход в търсене на храна Бургас моят изгрев pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development