Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Стойновски спонсорира “Танц срещу дрогата”



Ключови думи:
10 Май 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор



С финансовата подкрепа на бургаския предприемач     Ваклин     Стойновски стана възможно поставянето на младежкия танцов спектакъл "Денс Мания" на сцената на Бургаската опера. Публиката ще забавляват над 100 млади таланти на     възраст от 8 до 28 години. Те ще представят широк спектър от музикални стилове - от класически балет до рап и брейк.

Цената на билета за танцовата феерия ще бъде символична - само 1 лев. Спектакълът е благотворителен и парите, събрани от продажбата на билети, ще бъдат използвани за провеждането на кампанията "Танц срещу дрогата", който ще се осъществи с подкрепата на Световната банка.

Спектакълът е режисиран от Христо Симеонов и ще бъде представен два пъти - на 11 и 14 май от 19.30 ч. Участници в шоуто ще са     младежи от школата за съвременен танц "Данс БГ", децата от вокален клуб "Сезони", рапърите от група "Добри момчета", както и известната поп изпълнителка София.

Музикалното шоу ще е поредното събитие от инициативата “Обичам Бургас", която се провежда със съдействието и подкрепата на предприемача Ваклин Стойновски.

“Ако чрез концерта “Обичам..." искахме да поднесем комплимент на красивите бургазлийки и да ги поздравим с настъпващата пролет, сега искаме да подкрепим младежите на Бургас и да им покажем, че има много начини да се забавляваш без да посягаш към дрогата", коментира г-н Стойновски.


Прочетено: 1953 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Цвят на череша с пчели зад облаците плахо наднича... Spirit of Burgas Конкур глазами зрителя Конникът в парк Конкурс прическа Бургас 2009 Велодорожка тошко Стара къща на ул.
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development