Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Желева с купа “Шампион на Бургас" на финала



Ключови думи:
17 Май 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор

ГЕРБ закри нетрадиционно кампанията си на картинг пистата на Колодрума

Румяна Желева постави старта и финала на състезанието по картинг на пистата на Колодрума в Бургас вчера. С това ГЕРБ сложи официално край на предизброната си кампания в региона за представители в Европейския парламент

Снимка: Станислав ЯРМИН




Бургаското лице в листата на ГЕРБ Румяна Желева получи купата “Шампион на Бургас" на финала на предизборната кампания за представители в Европейския парламент. Това стана на картинг пистата на Колодрума в Бургас вчера. Със състезанието по картинг ГЕРБ закри официално кампанията си.

“Избрахме този нетрадиционен начин, за да покажем, че ние сме слагаме цивилизован финал. Предизброната надпревара мина за някои от политическите ни опоненти с катастрофи. За ГЕРБ кампанията беше с ясни правила, както в спорта", каза Желава.

Според областния координатор на партията Димитър Николов шампионът на ГЕРБ е именно Румяна Желева, тъй като е с най-добрия резултат от предизброното състезание. “Тя е нашето достойнство и самочувствие", добави Николов. Според него бургазлии трябва да гласуват на първите за страната ни избори за евродепутати, които предстои да се проведат в неделя, ако не искат повече да бъдат лъгани и ако настояват да живеят по ясни правила.

Над 15 младежи участваха в състезанието на пистата вчера, сред които и три жени. Те направиха по две обиколки, а старът и финала постави именно Желева. Надпреварата завърши като за пилоти от световна величина - със шампанско и купи.

От Боряна ТЕНЧЕВА


Прочетено: 1791 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
майк Пристанище Приморско централна градска тоалетна КАМЕРА pepi Интернет сайт за Вашия бизнес от Бутик Община Бургас Цвете Жреци на музите 2009 Фонтаните на Град Монтата-BG Залив край Созопол моите цветя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development