Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

В Бургас вече има Яхт-Център



Ключови думи:
17 Май 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор

Остава управниците да изградят яхтено пристанище

Yachting Bg открива на 18 май /петък/ уникален Яхт-Център в Бургас. Сградата се намира на възлово място на входа на областния център в самото начало на автомагистрала "Тракия". Тя е на площ от 2 200 кв. м. Проектът е дело на архитектите Олег Николов и Зоя Димитрова. „Оригиналната постройката сякаш прелива в дизайна на яхтите и дава неповторимо усещане за необятно пространство и свобода, за мисълта, че плуваш в свои води", твърдят инвеститорите.

Сградата е закрит шоурум на две нива. В мострената зала на първия етаж са изложени 15 яхти и моторни лодки. Това са модели от италианските, германски и американски марки: Azimut, Atlantis, Chaparral, Bavaria и Frauscher, на които фирмата е официален ексклузивен представител за България.

В останалата част на центъра има офиси, магазин за яхтено оборудване и яхтен сервиз. Изграден е и голям паркинг.     От Yachting Bg са осигурили квалифицирани консултанти и техници, които всяка година ще бъдат обучaвани в чужбина.

В новия център освен возила се предлага и всичко необходимо за поддръжката на яхтите и моторните лодки - резервни части, яхтена козметика, аксесоари и екипировка. Те са осигурени от водещи производители като: Glomex (антени за яхти), Lindemann (бои, такелажи, въжета), Yachtcare (яхтена козметика), Side power (подрулващи устройства), Heku (ремаркета), Marinepool (облекла).

Yachting Bg предлага изгодни финансови условия на клиентите - данъчни предимства     и индивидуални лизингови схеми, а също така застраховка, екипаж, гаранционна и следгаранционна поддръжка.

В петък инвеститорите са организирали грандиозно шоу за официалното откриване на центъра с яхти, музика и     уникално ревю с тоалети за морски пътешествия.    

Търговията с луксозни возила по море ще живне с подобряването на пристанищната инфраструктурата, коментираха яхтсмени. В Бургас продължава да е на дневен ред въпросът с необходимостта от яхтено пристанище. Засега такова има в Несебър. Най-голямото и модерно оборудвано българско яхтено пристанище е в Свети Влас на братя Диневи. През тази година ще завърши вторият етап от неговото изграждане.     Така хидротехническо съоръжение ще образува защитена акватория на площ около 40 000 кв. м. То ще може да приема до 300 яхти, като 50 от тях могат да бъдат с дължина над 25 метра.

През 2007 година Yachting Bg планира откриването на шоурум за яхти и във Варна, обявиха от фирмата.

От Румяна Емануилиду


Прочетено: 2504 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Хамали Грийн – Пренос и Транспорт успях! Площад Тройката, Бургас Ето го Немо Пази се Лятната естрада в Морската градина МАШИНИ ЗА  БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ 1690 ЛВ. PROFI  www.serafimov-systems.eu Художник морето в началото на новата година Морската градина в Бургас аЗ В  АНГЛИЯ Созопол
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development