Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

4-звезден хотел сменя база от Татово време в Царево



Ключови думи:
07 Юни 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор



От Румяна Емануилиду

Царево продължава да расте покрай морето. В строителна площадка е превърната северната му част, където преди се намираха почивните станции на бившите държавни предприятия от цялата страна. Сега на тяхно място се изгражда съвременна хотелска база - семейни хотели и по-големи хотелски комплекси.

На брега над северния плаж на терен от 4 дка в близост до Морската градина се изгражда четиризвезден апартаментен хотел „Врис". Хотелът е близо и до главната градска улица, на която са разположени основни административни учреждения и търговски обекти.

Инвестицията е на софийската фирма "Симекс" ЕООД. Проектът на фирма "Арх и арт" с ръководител на творческия екип ст.н.с. д-р арх. Николай Тулешков.

Сградата със застроена площ около 3500 кв.м и разгъната застроена площ 13 000 кв.м е с Г-образна форма.     Двете тела са оформени стъпаловидно във височина с покривни тераси с много озеленяване.

Интересни остъклени елементи разнообразяват сградата, както и централния вход. На партера ще има просторно фоайе, рецепция и лоби бар, а в сутерена са разположени нощен бар и винарна, предвиден е и подземен паркинг за общо 25 автомобила и технически помещения.

Функционалното разпределение включва хотелска част, която е съобразена с изискванията на категория четири звезди. Същевременно е обособена и апартаментна зона.

Комплексът съдържа 30 отделни стаи и пет студия, 35 двустайни апартамента, пет тристайни, а има и един президентски апартамент. Хотелската част е за около 70 души.

Хотелът разполага и с богата спортно-рекреационна зона. Спа центърът се състои от външен и вътрешен басейн за деца и възрастни, джакузи, зала за бодибилдинг, за масаж, както и лекарски кабинет.

Зоната за хранене и развлечения съдържа основен ресторант на две нива, нощно заведение, кафе, винарна, сладкарница, пиано бар. Основният ресторант е с панорамна тераса към морето. На последно ниво също с гледка към брега е разположено кафе. В хотела е предвиден конгресен център със зала за 60 души. За децата има градина.

Конструкцията на обекта е монолитна стоманобетонна. Предвижда се в довършителните работи да бъдат използвани съвременни луксозни материали. Вертикалните комуникации са с два панорамни асансьора. Предвижда се околното пространство да бъде благоустроено и оформено със зелени алеи. Строителството ще приключи до края на 2007 година.

Цените на апартаментите в централната част на Царево, според офертите на брокерите, се движат в порядъка от 600 до 1200 евро/ кв.м.


Прочетено: 1972 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Вила Колор-къща за почивка в Троянския балкан Казанчето, Странджа братска дялба Лятото Старите бургазлии разказват евро 2008 Пристанището в Бургас Черноморец-Поморие Бургаският кей парапетът до Бургас 4
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development