Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Министерството подписа концесията на Стойновски за Северния плаж



Ключови думи:
07 Юни 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор



През последните дни на бургаския плаж бе пълно с летовници като през август



Комисия от Министерството на регионалното развитие     съвместно с представител на Областна управа Бургас официално предадоха     владението     и управлението на северния бургаски плаж на         фирмата концесионер “Он тайм". С     процедурата по предаване и приемане на     ивицата стартира и нейната подготовка за сезон 2007.

Според собственика     на "Он тайм" Ваклин Стойновски има сериозна заплаха за по-късен старт на сезона.

“Изключително сме притеснени от очевидното забавяне на сезон 2007.     Миналата година     получихме владение на ивицата     още на трети май. Около 40 дни са необходими за успешното подготвяне на плажа за летовниците. Въпреки това ще     работим и нощем и ще     открием     летния сезон на 6 юли", каза концесионерът .

От вчера поетапно започва разполагането на съоръженията на ивицата.

Първи ще бъдат     поставени рампите за достъп на плажа на хората с увреждания. Следва монтаж на душове по ивицата и в съблекалните. Предстои поставянето на реанимационните пунктове и спасителните вишки.

Според началника на Спасителната служба Николай Иванов закъснението с предаването на плажа     ще се отрази и на набирането на спасителните екипи.

“Повечето от спасителите вече са на работа в чужбина и по Южното Черноморие

Ще направим всичко възможно, но се съмнявам , че ще успеем да попълним необходимата бройка за плаж Бургас-Север. По изискване на г-н Стойновски в момента за сигурността на къпещите се се грижат 4 мобилни спасителни двойки", допълни Николай Иванов.

В     края на месец юни     ще започне почистването на плажа и обезпаразитяването на ивицата. В     дните преди откриването на 6 юли ще бъде     разположена маркировката     във водните площи - шамандури, както и уникалните за България     понтонни         спасителни постове, казват от фирмата-концесионер.

Оттам напомнят на бургазлии, че     плажа е все още неохраняема     зона и къпането е     забранено до 6 юли .Отговорността за живота и здравето на     плувците е     единствено тяхна грижа.

Този година плаж Бургас-Централен няма да се стопанисва от фирма “Онтайм".

За ивицата ще се грижи     друга фирма,     която предстои да бъде определена и     назначена от Областна управа     Бургас.


Прочетено: 1859 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Менструална чашка MeLuna Йордановден 2011, Бургас - от Тина жълто и сиво 2 Димитър Николов Международен Семинар на фризьорите София булка от Бургас  мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Български секс магазин Пластири за отслабване Hoodia (Худия) Републиканска след ремонта МАШИНА ЗА ПЕРДАШЕНЕ НА МАЗИЛКИ ROKAMAT, ГЕРМАНИЯ-2700 ЛВ.
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development