Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Влади Карамазов води “Сървайвър” 2?



Ключови думи:
14 Юни 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор

Ники Кънчев поема „Експедиция Робинзон" на Нова телевизия

Секссимволът на младото поколение в България, Владимир Карамазов, ще води „Сървайвър"2



От Ани Борисова

„Островни" риалити ще гледаме идната есен, след като и двете частни национални телевизии се готвят да ни отведат на някой остров. Би Ти Ви ще изпитва доброволци доколко могат да оцеляват във втората част на родния „Сървайвър" - „Експедиция Робинзон", а Нова телевизия ще подложи на изкушение няколко двойки влюбени в „Острова на изкушението". Конкурентните продукции са лицензни и скъпи.

Звездата на Народния театър „Иван Вазов" Владимир Карамазов е най-вероятният водещ на шоуто за оцеляващи. Актьорът, обявен за секссимвол на България, отказва да потвърди новината, но е включен в екипа, който през уикенда се отправя към острова за снимки на шоуто. Но и не я отрече. Карамазов, който в момента играе в нашумялата нова постановка „Идеалният мъж", пребори над 2000 кандидати и ще смени миналогодишния водещ Камен Воденичаров, който до последно чакаше повиквателна за Сървайвър"2 и след като не я получи, реши да се върне в БНТ. Камен Во изважда от пепелта „Каналето", като събира Марта Вачкова и Тончо Токмакчиев в новото „Шоуто на Канала", чието първо издание ще бъде тази събота.

Засега от екипа на „Сървайвър" обаче упорито мълчат дори и за броя на хората, които ще се борят с природата на незнайния засега остров. Ясно е обаче, че тази година по-голям брой от желаещи за участие е имало от малките градове, вместо от големите. За втори пореден път сред 26 000-те мераклии е имало и български рейнджъри от Ирак. Съотношението между мъже и жени пък е 60-40%.

„Сървайвър" обаче предизвика доста разногласия в самата Би Ти Ви, която възложи правенето на шоуто на екипа на Евтим Милошев, а не на Слави Трифонов, както бе миналата година. Техническата реализация се осъществява пак от американската компания „Промофилм", а Би Ти Ви ще снима заедно с израелската телевизия Канал 10, която пък също е собственост на Рупърт Мърдок. Продуценти на формата са програмният директор на Би Ти Ви Апостол Пенчев и Бранко Салич - съпругът на Ани Салич. Единствените, които ще контактуват с участниците, ще бъдат репортерите Генка Шекерова, Константин Караджов и Борислав Лазаров. Екипът от психолози пък ще ръководи Ана-Мария Пеева, позната от предаването по БНТ „Любовни квартири".

По същото време наесен и Нова телевизия ще „командирова" зрителите си на остров, само че с мисията да изкушава, като отсега за негов водещ се спряга името на Ники Кънчев. „Островът на изкушението" е най-луксозното риалити, в което 34 хетеросексуални участници - 4 двойки без граждански брак и деца помежду си, и 26 необвързани мъже и жени с атрактивна външност, ще живеят заедно в продължение на месец. Форматът ще се прави от „Сиа Адвъртайзинг", която досега правеше „Биг-„ и „ВИП Брадър". Кастингът за луксозната почивка на остров в Карибско море ще продължи до 29 юни. Двойките, които ще изпитват чувствата си ще отговарят на въпроси от рода на „От кога познавате партньора си?", „Как се запознахте с него?", „Бихте ли се чувствали добре, ако ви покажем по бански в национален ефир?". Въпросите към необвързаните, чиято мисия е да прелъстят някой от обвързаните, няма да са толкова много. Островът ще бъде подбран така, че да предразполага максимално за романтични преживявания.

„Длъжни сме да предупредим, че двойките трябва не просто да са приятели, а в истинска връзка, с дълбоки чувства. Освен че ще им подарим уникална почивка ще им подарим и възможността да установят в тези безметежни и приказни условия, далеч от градския живот и всекидневната рутина, дали наистина са най-подходящи един за друг. Затова и форматът на шоуто не допуска семейни двойки, а участниците не трябва да имат деца помежду си. Те трябва да бъдат в онова състояние на духа и ума, което позволява на всеки един от нас да вземе най-безпристрастно най-важните решения в живота си", оповестиха организаторите. Според тях това е причината в шоуто да няма парична или материална награда, тъй като всеки би могъл да постигне своята собствена победа. „С това риалити шоу искаме да дадем равен шанс на всички за безкористно и достойно участие." - коментира главният редактор на „Острова на изкушението" Николай Николов.

В началото на 2008 г. Би Ти Ви ще пусне риалити шоуто „Форт Боаяр", в което българи, сърби и турци ще търсят заедно съкровища. Телевизии от трите държави са се обединили в правенето на скъпата продукция, която ще се излъчи едновременно по всяка една от тях. Кандидатите да търсят съкровища също ще бъдат откарани на едноименния остров в Средиземно море, който представлява овална крепост. Засега не се знае кога ще почнат кастингите за подбора на участниците в него нито кой ще бъде неговия водещ.


Прочетено: 2416 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
бургаска среща Мандарин жажда за светлина Над Община Бургас Рибарското селище край Бургас така е по-добре Театър за драма. опера и балет, Бургас грее грее Конкурс прическа Бургас 2009 лека вечер pepi АХИЛОЙ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development