Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Първият музикален идол на България лети за Лондон



Ключови думи:
14 Юни 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор



Невена Цонева, голямата победителка в Music Idol, лети на 14 юни     за световната музикална столица Лондон. Четиридневното пътуване е част от наградата, която bTV и звукозаписната компания Вирджиния Рекърдс, лицензиант на Universal Music Group за България, специално подготвиха за най-силния финалист в музикалния конкурс.

„Според нас е много важно за нашия нов артист да добие представа за това какво представлява музикалната индустрия, какво я движи, какви хора формират принципите й и т.н. Смятам, че това ще е уникално преживяване за Невена, а и за целия екип. Надявам се то да я зареди с вдъхновение и енергия за всичко, което й предстои", разказва Саня Армутлиева, управител на “Вирджиния Рекърдс”.

В Лондон Невена ще се срещне с акулите на световния музикален бизнес. Едно от първите запознанства на младата певица ще бъде с президента на компанията Island Records Group, част от Universal Music Group, продуценти и издатели на рокгигантите U2, на сензационните Sugababes и на първата дама в модерния рок Пи Джей Харви. Господин Ник Гатфийлд ще разкаже от първо лице как се избират новите таланти за лейбъла, как разпознават хитовия изпълнител и какво означава да си отговорен за успеха на някои от най-величествените нови попълнения на съвременната сцена в момента като Мика, Ейми Уайнхаус, Фрателис и Кийн.

Нашият музикален идол ще си стисне ръцете и с Терра Наоми, едно от най-горещите нови имена в каталога на лейбъла. Терра Наоми е изпълнител в поп рок алтърнатив стил, абсолютна сензация в You Tube (най-популярната нова медия, където потребителите разменят помежду си видеофайлове) с над 5 милиона хита само за 2 дни, след като там е качен нейният дебютен сингъл "Say It"s Possible".     Терра Наоми е автор на песни, свири и на китара и пиано. Заедно с нашето момиче двете ще се разходят из легендарните студия на Universal, където дори ще имат шанса да направят малък джемсешън!

В програмата на Невена има също така записана среща с шефа на творческия отдел в Universal Music Publishing.


Прочетено: 2270 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Арменската черква Сурп Хач моят изгрев Кукерландия 2011, Ямбол майк Ботева пепи старина Az sym ot Burgas Конструкция само черноморец бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development