Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Затварят центъра на София



Ключови думи:
05 Юли 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор

От 7 до 31 юли ремонтират трамвайните релси на Лъвов мост, променят маршрути на трамваи, автобуси и тролеи

Ремонт на трамвайните релси от „Лъвов мост" до площад „Света Неделя" вадят за месец от строя движението по бул. „Мария Луиза", съобщиха от Столичната община. Строителните работи ще започнат     в полунощ на 7 юли и ще приключат до 24,00 часа на 31 юли. В резултат на ремонта по посоченото трасе няма да се движат трамваите с номера 1, 2, 7 и 18. Въвеждат се и други промени в движението на градския транспорт в София.

Спира се трамвайното движение по бул."Мария Луиза", в участъка от ул."Алабин" до ул."Козлодуй", съобщи още общината. Забранява се влизането на превозни средства по бул."Витоша" между бул."Ал. Стамболийски" и ул."Алабин" от 7 до полунощ на 20 юли.

От 21 до 31 юли се забранява движението на МПС по източното пътно платно на бул."Витоша" - между бул."Ал.Стамболийски" и ул."Позитано", и по бул."Мария Луиза" - между бул."Ал.Стамболийски" и бул."Тодор Александров".

Столичната община забрани и влизането на превозни средства в двете посоки по бул."Мария Луиза" между ул."Поп Богомил" и „Лъвов мост". И в двете десни ленти от южното платно на бул."Сливница" - между "Женски пазар" и Пощата от 14 до 17 юли.

От 18 до 21 юли се забранява влизането на автомобили в двете посоки по Лъвов мост и по двете леви пътни ленти от южното пътно платно и двете леви ленти по северното пътно платно на бул."Сливница" при моста.

Спира се и движението на тролейбусите и колите в двете посоки по Лъвов мост и по северното пътно платно на бул."Сливница", между ул."Г.С.Раковски" и бул."Мария Луиза". Забраната важи и за кръстовището- бул. "Сливница" - бул. "Мария Луиза". Ограничението ще важи за периода от 22 до 27 юли. Има изключение - за автобусите от градския транспорт.

Новитe маршрути на автобусите и тролеите



От 22 до 27 юли се променят маршрутите на автобусни линии № 11, № 53, № 86, № 309 и № 310 и тролейбусни линии № 6 и № 7, както следва:

- автобусна линия № 86 в посока към ж.к."Свобода", от пл."Лъвов мост" - бул."Мария Луиза" и от надлез "Надежда" по маршрута си;

- автобусни линии № 11, № 53, № 309 и № 310 в посока към бул."Константин Величков": от пл."Лъвов мост" - бул."Кн.Мария Луиза" - бул."Христо Ботев" - бул."Сливница" и по маршрута си;

-     тролебусна линия №6 - от бул."Сливница" - ул."Димитър Петков" - бул."Ген.Н.Столетов" - ул."Подп. Калитин" - ул."Скопие" - бул. "Кн. Мария-Луиза" - ул."Опълченска" и по бул."Сливница" по маршрута си.

- тролейбусна линия №7 - от бул."Сливница" - ул."Димитър Петков" - бул."Ген.Н.Столетов" - ул. "Подп."Калитин" - ул."Скопие"- бул. "Кн. Мария-Луиза" - бул. "Ген. Н. Столетов" - ул. "Димитър Петков" и по бул."Сливница" по маршрута си.



Промени в маршрутите на трамваите

От 7 до 31 юли се променят маршрутите на трамвайни линии № 1, № 2, № 7, и № 18, както следва:

- трамвайна линия №1 - жк     "Обеля" - ул. "Скопие" - бул. "Ал.Стамболийски" - ул."Алабин" и по бул."Витоша" по маршрута си;

- трамвайна линия № 2 - се закрива;

- по маршрута на трамвайна линия № 3 ще бъдат пуснати повече мотриси;

- трамвайна линия № 7 - ул."Бели Дунав" - Централна гара, бул."Христо Ботев" - ул."Алабин" и по бул."Витоша" по маршрута си;

- трамвайна линия № 18 - кв."Орландовци" - Централна гара, бул."Христо Ботев" - ул."Алабин" и по ул."Граф Игнатиев" по маршрута си.


Прочетено: 1732 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
закачалки 2 Странджански извор Списание Влъхвите до паркинга на аз  като бебе с майка ми МАШИНА ЗА ПЕРДАШЕНЕ НА МАЗИЛКИ ROKAMAT, ГЕРМАНИЯ-2700 ЛВ. Есен ahtopol Община Бургас Пречиствател на въздух за стая с термометър моите цветя В Несебър
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development