Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Нова автостанция заработи в "Изгрев"



Ключови думи:
01 Септември 2007, Събота


Автор: Весела Горанова
Източник: вестник Фактор

Кметът, горд откри новата придобивка

Новата автостанция на общинска фирма "Бургасбус" ЕООД в  жк "Изгрев" бе открита във вторник от кмета Йоан Костадинов.  С пускането й в експлоатация приключва инвестиционната програма на дружеството за тази година, с която се  подобряват условията на труд на персонала, зает в обслужването на градския транспорт. Само преди два месеца бе изградена подобна автостанция и в жк "Меден рудник" и бяха довършени новите сервизни халета на фирмата.
Новата автостанция ще обслужва автобусни линии №? 211,13,4 и  линията за превоз на трудноподвижни граждани. Тя   функционира отскоро в рамките на финансираната от община Бургас дейност. В автостанцията са осигурени условия за работа и почивка на обслужващия персонал- диспечери, шофьори и кондуктори. Има стаи за отдих, както и санитарни помещения.  50 хиляди лева са инвестирани в новата автостанция.
"Щастлив съм, че интензивното строителство на фирмата през тази година не попречи на нашата текуща работа. Благодаря на всички, които ни помогнаха, най-вече на общината и кмета Йоан Костадинов", заяви по време на церемонията управителят на фирмата инж. Петко Драгнев.
"Радвам се, че програмата за развитие на фирма "Бургабус" е в действие и се подобряват условията на труд за персонала. Това ще се отрази и върху качеството и културата на обслужване на гражданите", каза в отговор кметът Костадинов.
Инвестиционната програма на "Бургасбус" предвижда до началото на отоплителния сезон довършване газификацията на отоплителната система на автогара "Запад", сервиз и администрация. Паралелно с това продължава политиката на дружеството за обновление на автопарка и модернизация инфраструктурата на вътрешноградския транспорт.


Прочетено: 2076 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Декабрь 2017 года В очакване на жертвата pepi Созопол Бургаският кей До другото лято Разоран двор, угар Четвърти рожден ден Римокатолическата черква БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ Cupidon МОЩЕН СЕКС СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ червено
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development