Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Готов съм да работя за общината и зная как да опазя името си чисто



Ключови думи:
07 Септември 2007, Петък


Източник: вестник Фактор

Вартерес Чулуян, член на Изпълнителния комитет на партия "Средна европейска класа:

Вартерес Чулуян е от първите бургазлии, които рискуваха да развият частна инициатива още в размирната 1989г. Бизнесът му започва с малък оказионен магазин поради липсата на капитал. После навлиза в търговията с електроника и битова техника и за няколко години успява да открие 14 обекта с фирменото име "БОВА". Едва ли има бургаско семейство, в чийто дом това име да звучи непознато. 
Той е първият българин, реализирал проект на хибрид между газстанция и бензиностанция върху обща площадка.
Днес "БОВА" е вносител на автомобилните марки "Шевролет" и "Опел" за България, а друга негова фирма - на "БМВ". Чулуян е представителят на "Фолксваген груп" за "Ауди" и "Сеат". Бизнесът му е концентриран върху продажбата на нови автомобили и резервни части, както и професионален сервиз. В търговията с електроника представлява "Фабер", "Нарди" и "Електролукс", работи с близо 100 производители на битови уреди за вграждане, носещи тези реномирани имена.
   На 47 г. е, кореняк бургазлия, ротарианец, член на Арменското църковно настоятелство. Семеен е, синът му Бохос е на  22 г. и е дипломант на английския СИТИ унивърсити по специалността бизнес-администрация. Готов е да поеме по бащиния път.
  Вартерес Чулуян е сред водещите личности в Националния изпълнителен комитет на Партия "Средна европейска класа". В бизнессредите дейността му се свързва основно с думата "възход". Защото е лоялен с партньорите, отговорен и коректен със своите над 70 служители и работници.
"Никога не съм се изкушавал от политиката и не съм членувал в политическа партия. Приех поканата да се включа в "Средна европейска класа", защото основните човешки ценности, които изповядва, напълно се покриват с моите. С националния председател Георги Манев сме приятели и помежду ни винаги е имало доверие.
"Средна европейска класа" е част от моите представи за развитие на средна класа в България. Моите лични и професионални успехи са основание да се включа и в политиката. Защото съм готов не да вземам, а да давам от себе си на по-широки обществени кръгове.
Не съм поставял въпроса, че трябва да увенчая тези свои усилия с пост в местната власт. Богатството е относително понятие. Имам късмет с добри приятели и добро семейство. Постигнах целите си с много амбиция и честен труд. Никога не съм приемал оферти за лесна печалба и затова не влизам в "Средна европейска класа" с очакване да облагодетелствам себе си и тесен кръг около своите фирми.
Има нерешени важни проблеми от значение за града и за общината. Автомобилният и транспортен сектор са в окаяно състояние. Не търпи отлагане извеждането на автомобилния трафик, който е "задушил" Бургас  при главния път Созопол-София. Нужен е експертно защитен инфраструктурен проект пред еврофондовете за извеждането на този поток извън пределите на града ни. Не можем да чакаме чудеса от инвестиции там, където си блокиран на пътя 4 месеца от годината по 9 часа в денонощието.  Незабавно, без никакви специални разчети и средства, могат да се изнесат и тежкотоварните машини през надлеза на "Лукойл". Това са прости наглед  проблеми, но е нужна отговорност и съвременно управленско мислене, за да спрат  пътно-транспортните произшествия, а и да се върне екологичното равновесие.
Готов съм да работя в тази област, защото зная как.

"Средна европейска класа" очаква мнения по проблеми на региона и кандидатури за застъпници за местните избори.
За контакти:
тел. 0887 86 86 12,
e-mail:
[email protected]



Прочетено: 2886 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
http://rosengeorgiev.com pepi От моста в Слънчев Бряг Цвете Конкурс прическа Бургас 2009 Списание Влъхвите Флора Бургас 2009 трансвагон
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development