Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Родният ми град може повече и аз ще му помогна



Ключови думи:
16 Септември 2007, Неделя


Източник: вестник Фактор

Радостин Кишишев, гордостта на бургаския футбол:

Футболният национал Радостин  Кишишев - гордостта на бургаския спорт през последното десетилетие, влезе в политиката. Бившият юноша на "Черноморец",  прославил "Нефтохимик" зад граница, днес играе в английския "Лестър" и  продължава да е основна фигура в националния отбор на България от 1996-а досега, в който е бил капитан в 17 мача,  ще се заеме сериозно с делата на партия “СРЕДНА ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА". Неин основател и главен двигател е бургаският общински съветник и предприемач Георги Манев.
"Златното момче" на българския футбол обяви своите сериозни намерения за работа в политиката и бизнеса с една цел - развитието и утвърждаването на Бургас като модерен европейски град.Въпреки, че съм на хиляди километри от родния Бургас, бих искал да се знае, че вече имам нова задача -  влязох в политиката. Наред със сериозната ми работа на футболното игрище приемам и предизвикателството да нося отговорност за поети обществени ангажименти. Причината - искам хората в родния ми  град да заживеят по-добре.
Затова приех да стана учредител и член на Изпълнителния комитет на политическа партия “СРЕДНА ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА", чийто основател е Георги Манев. С него се познаваме от много години, приятели сме, вярвам му, виждал съм го как работи за нашия град и за хората, които живеят и се трудят в него. Смятам, че е изключително почтен човек и вярвам, че ще успеем в усилията заедно да създадем и утвърдим липсващата в България средна класа. Откликнах бързо на това, което видях като проекто - устав на партията. Тя изповядва моите идеи, има добре формулирани и ясни цели, сходни с моето очакване за бъдещето  на родния ми град и на България като цяло.
Аз израснах тук, в Бургас постигнах първите успехи в спорта, тук създадох семейство, тук са и всичките ми приятели. С тях непрекъснато обсъждаме бъдещите проекти на партията. Благодаря на тях и на всички мои привържениците, които единодушно ме подкрепят и гласуваха за мен да вляза в 15-членния изпълнителен комитет на “СРЕДНА ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА". Осъзнавам с колко сериозни неща се заемам. Те са част от личните ми бъдещи планове и са свързани с Бургас. Смятам окончателно да се завърна в родния  град и да инвестирам всичките си спечелени в чужбина средства  в собствен бизнес, който да създаде нови работни места. Влагам в родния си край средства и в недвижими имоти. Имам възможности всичките си спестявания да инвестирам в чужбина, но аз обичам своя град и смятам, че моето бъдеще и бъдещето на семейството ми  са тук, в Бургас.
Затова нека  вземем  бъдещето си в свои ръце, със "Средна европейска класа"  можем да променим града си. Заслужаваме го,  ще помагам с всичките си сили и възможности за влияние.
"Средна европейска класа" очаква мнения по преблеми на региона и кандидатури за застъпници на местните избори
За контакти: тел. 0887 868612; e-mail: [email protected]


Прочетено: 2257 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
червено ПЕПИ Американски Кокили за Строители Spirit of Burgas Бургас Бургас., ФЛОРА 2008 Морска градина Бургас Черноморец Бургас Елена
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development