Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

МОРЕ с мащабна акция на 15-и в Несебър



Ключови думи:
16 Септември 2007, Неделя


Източник: вестник Фактор

Димитър Николов подаде в четвъртък в 13 часа в Общинската избирателна комисия /ОИК/ документите за регистрацията на ГЕРБ за участие в предстоящите местни избори

От Иван Трифонов
Учебни помагала за учениците от 1 до 4 клас във всички училища в община Несебър ще дари коалиция МОРЕ на 15 септемри 2007 г.  - малчуганите ще получат скицник, комплект флумастери, голяма тетрадка, малка тетрадка, тетрадка-речник, химикалки, моливи, тениски и др.
Водачът на листата за общински съветници на коалицията Благой Филипов, членове и симпатизанти, лично ще дарят помагалата на учениците от ОУ "Свл.св. Кирил и Методий" в Свети Влас.
Инициативният комитет  проведе среща с директорите на всички училища в община Несебър и обсъди проблемите на образователната система. Подобряване качеството на образование в общината, е една от основните цели, залегнали в политическата платформа на Коалиция МОРЕ.
На срещата беше поискано съдействие от директорите за реализирането на конкурс сред учениците от 5 до 11 клас от всички училища в общината. Конкурсът ще бъде в две категории: от 5 до 8 клас ще пишат съчинение на тема: "Как си представям бъдещето на моето родно място", а от 9 до 11 клас есе: "Моята мечта за развитието на Община Несебър". За най-малките ще бъде организирано състезание за рисунка на асфалт по свободно избрана тема.
Това не са първите инициативи на коалиция МОРЕ. Само преди седмица активисти ремонтираха съоръженията - люлки и катерушки в детската градина в с. Кошарица и боядисаха изцяло оградата. На Пенсионерския клуб в с. Оризаре беше дарен специален апарат за кръвно налягане, а в с. Гюльовца бе основно ремонтирана чешмата в Гробищния парк. Чисто нов комбиниран инвалиден стол и дюшек-декобитус /за неподвижни хора/ получи и крайно нуждаещо се семейство от с. Тънково.
Коалиция МОРЕ е съставена от Инициативен комитет за развитие на община Несебър, НДСВ и Зелената партия. Сред членовете на ИК на МОРЕ са строителните предприемачи братята Динко и Йордан Диневи, ректорът на БСУ проф. Петко Чобанов, отец Петър от църквите "Свети Атанасий" в Свети Влас и "Успение Богородично" в Несебър, общественици, интелектуалци, хотелиери, моряци, жители от общината.


Прочетено: 2342 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Животът продължава Пролет на село Spirit of Burgas Селка къща НЕБЕСЕН ПОГЛЕД пазач ХРИСТИ Мебелна Фабрика ДИЕЗ Над Община Бургас съботно кафе ГРОБИЩЕН ПАРК
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development