Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

LPG-технологията - най-модерното и ефективно лечение на целулит



Ключови думи:
16 Септември 2007, Неделя


Автор: Д-р Антоанета Йорданова , дерматолог
Източник: вестник Фактор

Единствената световнопризната механична техника, третираща целулита, успешно се прилага и в Бургас

През последните години като най-ефективен, безболезнен и неинвазивен метод за антицелулитно лечение се налага  LPG - технологията. Този апаратен метод се използва от около 15 години, родината му е Франция и в световен мащаб има вече милиони третирани пациенти. Ежедневно стотици жени и мъже се уверяват в неговите предимства.

Принцип на действие
Работната глава на  LPG - апарата е снабдена с две задвижващи се една от друга ролки и устройство, създаващо регулиран вакуум между тях. По този начин кожата едновременно се повдига чрез вакуум (подобно на вентуза) и се подлага на енергичен масаж посредством ролките. В резултат на това се активира кръвната и лимфната циркулация на цялото тяло,  подобрява се метаболизма на тъканите, елиминирането на токсините, кожата става видимо по-гладка и стегната. Интензивността на масажа се регулира чрез степени, така че той е безболезнен, изключително приятен и релаксиращ, адаптиран към индивидуалната чувствителност на всеки отделен пациент.

Други показания
Важни показания за  LPG са и възстановяването на тялото след бременност, както и нарушенията във венозния и лимфен дренаж. Болката в подбедриците, чувството за оточни и уморени крака, особено в края на работния ден, са типичните симптоми на венозна недостатъчност, които се повлияват отлично дори и от единични процедури.
LPG - методът се използва и за третиране на локализирани мастни натрупвания не само при жени, но и при мъже, особено в областта на корема, което води до отлични и бързи терапевтични резултати .

Честота и брой на процедурите
Оптимални резултати се постигат с пакет от 12-14 процедури с честота 2-3 пъти седмично. Първите резултати се наблюдават след 7-8-та процедура, когато започва видимото изглаждане на кожата и намаляване на обиколките на бедрата и ханша. Професионалният подход включва изготвянето на индивидуален терапевтичен план, а също и съвети за диетичен и двигателен режим в зависимост от нуждите на всеки отделен пациент.

Поддържане на резултата след основния пакет  процедури
Препоръчват се по 2 процедури месечно за поддържане на ефекта, за стегната кожа и профилактика на целулита.
Здраве, превенция и красота е философията на LPG - технологията. Тя включва ново мислене, промяна в начина на живот, здравословно хранене, добър тонус и самочувствие.

Кабинет по дерматология и медицинска козметика 

ул. “Св. св. Кирил и Методий" 37, ет. 1,
тел.: 82 12 06, GSM 0886 05 58 59 



Прочетено: 8591 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Стив и аз моите цветя АВТОСЕРВИЗ Пречиствател на въздух за стая с термометър Созопол Хамали Грийн – Пренос и Транспорт Истанбул Залез Spirit of Burgas -1- Инкубатори за люпене на яйца
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development