Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Партия „Бургас" представи първия си коалиционен партньор



Ключови думи:
16 Септември 2007, Неделя


Автор: Иван Трифонов
Източник: вестник Фактор

“Български социалдемократи” на Георги Анастасов ще дава рамо на Стойновски за кмет

Анастасов поздравява Стойновски за смелата крачка да поиска управлението на града за следващите четири години, пред тях е синдикалистката Дина Димитрова
Снимка Тодор Ставрев

Основният коалиционен партньор на  партия “Бургас" в започващите избори за общинска власт, ще бъде  парламентарно представената партия “Български социалдемократи".
Това не е окончателният формат на коалицията, очаква се до крайния срок за регистрация в Общинската избирателна комисия - 27 септември, към нея да се присъединят още две  организации. Лидерът на “Бургас" Ваклин Стойновски заяви, че се водят преговори за коалиционно партньорство с още две политически партии, които стоят по-скоро в центъра на политическото пространство. Той призова гражданите на общината на предстоящите местни избори да гласуват не толкова по сърце и идеология, колкото за своя икономически интерес, т.е. за  тези кандидати за общински съветници, които реално имат възможност да подобрят  икономическо положение в града.
“В листите на другите ще видите настоящи управници и хора на кмета, които вече са властвали в града 4 и повече години, там безспорно ще има и много бизнесмени, което не е удачен вариант. Ние разчупваме това статукво и на избираемите места в листата ни за общински съветници ще бъдат общественици, които имат реална визия за нуждите на хората, както и желание за промяна от каквато града и жителите му се нуждаят", заяви Стойновски.
“Аз имам удоволствието да седя до кмета на Бургас през следващите четири години, надявам се че нашата коалиция ще е успешна, защото е доказан специалист и бизнесмен, реализирал себе си, ще съчетаем интересите на хората на труда  - независимо дали са миньори, нефтохимици,  здравни работници", заяви  пред журналисти председателят на партия "Български социалдемократи" Георги Анастасов. Той беше официално представен от лидера на партия "Бургас" Ваклин Стойновски. Анастасов е депутат от 39-тото и настоящото Народно събрание и е лидер на политическата организация, завещана от доайена на родните социалдемократи - покойният д-р Петър Дертлиев. Тази партия има двама народни избраници в настоящия парламент. Анастасов заяви, че дава безрезервно подкрепата си за кметската кандидатура на Ваклин Стойновски, защото той неведнъж е доказал качества на добър бизнесмен и мениджър от какъвто Бургас има безспорно нужда.  Социалдемократ №1 доведе на брифинга и знаковата за годините на прехода личност на Бургас - бунтарката Дина Димитрова - областен председател на "Български социалдемократи" и федерален секретар на медицинската секция на КТ "Подкрепа". Димитрова е известна с  качествата си да води многобройните стачки в здравеопазването. Тя каза, че голяма част от медицинската общност в града ще застане зад тази кандидатура.


Прочетено: 2192 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургаският мост над Ахелой полети и пристани 01 Четвърти рожден ден Странджа, Бръшлян Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 - от Бутик небе успях! Ето го Немо За Майсторите!!!!!!! лека вечер
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development