Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ВМРО представи листата си



Ключови думи:
06 Октомври 2007, Събота


Източник: вестник Фактор

Водачът на листата, Георги Дракалиев (всредата), заедно с вторият - Иван Димитров (вляво) и третият в листата - Венелин Петков (вдясно)

ВМРО-Българско национално движение - Бургас представи вчера своята самостоятелна листа с кандидати за общински съветници, която е под номер 2 в интегралната бюлетина. Специално за случая бе дошъл председателят на партията Красимир Каракачанов,  който наблегна на това, че в листата няма компрометирани имена, политически имигранти или съмнителни бизнесмени.
Той уточни, че ВМРО е българска патриотична организация със 114 годишна героична история и не бива да се бърка с новосъздадени организации като "Гергьовден" или други псевдопатриотични партии от типа на "Атака".
Водачът на листата Георги Дракалиев заяви, че ВМРО провежда самостоятелна местна политика, както винаги досега и всички слухове относно някакви връзки с партия "ГЕРБ", Йоан Костадинов, или който и да било друг, са безпочвени и не отговарят на истината.
ВМРО няма да издигне свой кандидат за кмет, тъй като счита, че икономическите интереси, намесени в бургаската политика не биха позволили да бъде избран кмет от ВМРО. Освен това, някои от кандидатурите са толкова абсурдни, че морала на ВМРО не позволява да участва в подобна безпринципна надпревара.
Партията не подкрепя нито един от останалите кандидати, защото отказва да влиза в предварителни договорки и съмнителни схеми. Защото за тях ДОБРОТО ИМЕ Е БЕЗЦЕННО! Това е и мотото на кампанията им.
Иван Димитров-управител на «ЛЕО-Бетонови изделия» и втори в листата на ВМРО говори за програмата на партията за следващия мандат. Тя се състои от 51 точки, колкото е и броя на общинските съветници в Бургас. От тях по-важни са изграждане на канализация в съставните селища и пречиствателни станции, там където е нужно, със средства от Европейските фондове; гореща телефонна линия за проблемите на жителите на общината; ограничаване на сектите в Бургас; благоустрояване  на цялата улица»Александровска», съгласно изготвения от ВМРО през 2006г. проект; парична помощ от 1000 лв. за всяко новородено бургаско дете; въвеждане на «синя зона»; дотиране на трудовите възнаграждения на преподавателите и развитие на културен туризъм в общината.



Прочетено: 2169 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ моят изгрев Залез Момчета Pepi Созопол - пристан Великденско яйце есен 01 Бургас Тройката, паметника Международен Семинар на фризьорите София
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development