Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Ставам гарант за кандидатите на МОРЕ в Несебър



Ключови думи:
06 Октомври 2007, Събота


Автор: Грънчарова подкрепи предизборната кампания на МОРЕ и заради личностите Динко и Йордан Диневи, които са инициатори за създаване на местното гражданско сдружение
Източник: вестник Фактор

Тяхната дума тежи, досега само са съграждали и могат да направят много за повече хора, заяви министърът по европейските въпроси Гергана Грънчарова пред "Фактор"

Грънчарова подкрепи предизборната кампания на МОРЕ и заради личностите Динко и Йордан Диневи, които са инициатори за създаване на местното гражданско сдружение

x- Госпожо Грънчарова, в петък Вие отделихте целия си ден за обиколка в селата на Несебърска община, включихте се в откриването на кампанията на Коалиция МОРЕ в Свети Влас. Защо се явявате като гарант на техните кандидати за местна власт?
- Защото лично като гражданин на мен ми се ще да подкрепя всички онези проекти, които носят дългосрочно добри резултати за собствените ни градове и общини. Не може да не си даваме сметка, че следващите четири години ще се случи много сериозна промяна в България. Обичам да давам следния пример - в ООН държавите се разделят по принципа - на развити и на изоставащи страни, на такива от Третия свят. На мен ми се ще в България да има все по-малко развиващи се общини през следващите 5 или 10 години.  Това до голяма степен ще зависи от конкретните хора, които решават да поемат отговорност за съответния град или община. Смятам, че е много важно по-убедено и с много повече хъс да подготвяме екипите, които могат да се грижат за нашите общини.  Да подготвяме онези групи хора, които професионално могат да подават отлични проекти, да кандидатстват със самочувствие и да получават средства за това. Защото в следващите 7 години 11 милиарда лева ще е сумата, която ще дойде в България. Тябва да сме подготвени да я усвоим.
-Само в община Несебър ли давате своята лична подкрепа за местно сдружение?
-Днес е първият ден от кампанията за местните избори. И след като разгледам програмите на други  кандидати за кметове и общински съветници, ще преценя кого от тях мога да подкрепя. Със сигурност ще се опитам да помогна и на моята политическа сила, която в определени населени места издига силни личности.
- Да разбираме ли, че се явявате и като гарант за бъдещата успешна работа на Коалиция МОРЕ в местния парламент на Несебър? Не се ли опасявате, че поемате и политическа отговорност за техните народни избраници?
- Давам си сметка, че за да застане човек зад една инициатива, поема и отговорност, с голямо внимание ще следя начина, по който представителите на това сдружение работят в местната власт. Това са хора, чиято дума тежи, ако те са успели да реализират един гигантски проект в собственото си населено място нямам никакво съмнение, че могат да го разширят и по отношение на повече хора. Все повече трябва да се учим да подкрепяме хората, които правят много за повече хора. Такъв е случаят с коалиция МОРЕ. И бих подкрепяла всяко едно сдружение, което работи за своята община -  при това конкретно - където има налични пари, как могат да се вземат!   



Прочетено: 2003 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ГРАФИЛА 2009, Бургас Аз И Брат ми  с децата . къщичка в градината морето в началото на новата година Мебелна Фабрика ДИЕЗ Конкурс прическа Бургас 2009 жажда за светлина 4 Конкурс прическа Бургас 2009 Флора Бургас 2009 ремонт носачи
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development