Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Навалица от партии около Ваклин Стойновски



Ключови думи:
19 Октомври 2007, Петък


Източник: вестник Фактор



Все повече политически формирования в рамките на Бургас искат среща с нас и търсят възможности да се присъединят към нас, заяви  пред журналисти кандидатът за кмет на Бургас Ваклин Стойновски от коалиция “Ваклин Стойновски за БУРГАС". Според него тенденцията е резултат от последните социологически сондажи, които класират Стойновски на второ място в предизборната надпревара. Безспорен факт е, че тези които се снимаха с другите претенденти за кметския стол и декларираха безрезервна подкрепа в началото на кампанията вече не се забелязват около кандидат-кметовете, с които бяха  преди месец. Неслучайно те не подписаха никакви коалиционни споразумения, за да имат резервни ходоме. За пореден път повечето от местните партии следват най-силния. За мен обаче не са важни ръководствата на партиите,  а редовите симпатизанти и членове, които ги изпълват със смисъл. Това са гражданите на Бургас, които ще решат кого да подкрепят -твърди Стойновски.
Той обяви, че за вечерта след изборите са входирали искане в общинската администрация за осигуряване на място около сградата на общината за голяма сцена, на която да се поздравят със своите поддръжници и симпатизанти след изборния ден.
Пред журналистите Стойновски предсдтави още една своя новаторска идея, която е била пазена за дните непосредствено преди изборите. 
Според него гробищният парк на Бургас трябва да се превърне наистина в парк и да промени състоянието си на обикновено гробище. Той обяви още, че след като стане кмет на общината, ще осигури в рамките на  гробищния парк  безплатен вътрешен транспорт, с който близките на починалите да могат да отиват до гробовете на своите покойници.
Стойновски припомни, че навсякъде по света гробищата са места за уединение и размисъл, за спомени с любимите близки хора и Бургас има нужда от същата възможност. Кандидатът за кмет обясни, че представя тази идея  непосредствено преди изборите, за да не бъде тя открадната по подобие на проекта “улицата до нашия дом", която много политици присвоиха безскрупулно, след като тя беше обявена от Стойновски в началото на предизборната надпревара.


Прочетено: 2082 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Цвете Инкубатори за люпене на яйца Международен Семинар на фризьорите София Бургас, Богориди, 2003 лека вечер пепита Старият Бургас Vision Цвете Pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development