Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

4,2 млн. лева приходи отчита "Хляб и хлебни изделия " ЕООД



19 Октомври 2007, Петък


Източник: вестник Фактор



4,2 млн лева достигнаха  приходите на  общинската фирма "Хляб и хлебни изделия" ЕООД /Хлебозавода /- Бургас за 9-те месеца на 2007 година. Това е с почти 70 % повече от същия период на 2004 година , когато Общинският съвет одобри Оздравителната програма за Дружеството. Печалбата на Хлебозавода  от януари  до септември тази година  е 172 хиляди лева. За сравнение -три години по-рано за същия период фирмата е отчела загуба от 567 хиляди лева.
Преди месец общинската фирма получи и цялата сума по сделката за сградата на ул."Хр.Ботев" №13  ведно с всички наказателни лихви за забавата за разплащане.
След направените инвестиции в размер на  423 хил.лева Хлебозавода Бургас   получи регистрация по закона за храните от РИОКОЗ  за производство на хляб, тестени закуски и сандвичи и е в процедура на приключване на регистрация по системата за безопасността на храните - НАССР.
"Най-голямата  ни гордост е успешното запазване на уникалния вкус на истински хляб, като е съхранена технологията на производство от преди 40 години, даваща възможност за производството на продукт с високи вкусови качества" - твърди управителят на Хлебозавода Пенка Филева.
Три години след поемане управлението  на общинското предприятие Филева и нейният екип увеличиха и собственото производство в килограми с 12 % при общата тенденция в страната на спад на консумацията на хляб и хлебни изделия. Значително е разширена производствената гама на хлебните изделия и закуските. Успешно са наложени  нови опаковки за хляб, закуски и сандвичи. На пазара са 3 нови асортимента хляб.


Прочетено: 1854 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Театър за драма. опера и балет, Бургас wood Старият Бургас Черноморец-Поморие Коледен базар в Париж от Бутик Рибари в Истанбул витраж4 В атака Гараж на село БГ СМЕШКИ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development