Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Задържат изоставена любовница за рекет



14 Ноември 2007, Сряда


Автор: Севда Пенева
Източник: вестник Фактор



Зарязана любовница може да бъде подведена под отговорност за изнудване на бившото си гадже, след като няколко пъти му искала пари, за да не го тормози. Потърпевшият бургазлия е на 34 години, живее в ж.к. «Меден рудник», а фаталната жена е с 12 години по-възрастна от него, научи вчера «Черноморски фар».
Между двамата имало интимна връзка, която се превърнала в кошмар за младия мъж след раздялата им по негово настояване. Изоставената не искала да се примири с положението и започнала системен тормоз върху мъжа на живота си с надежда да възстанови връзката им. Чашата преляла, когато започнала да му сипва захар в бензина на колата и да поставя кибритени клечки на входния звънец, за да влудява жертвата си.
За да се отърве от нея, обектът на фатално привличане предложил пари и временно откупил спокойствието си срещу 1 500 лева.
Усетила, че по този начин може да изкара още средства, жената замислила да поиска още 3000 лв. в края на миналата седмица. С потърпевшия обаче се свързал нает от нея мъж на 36 години.
Двамата си уговорили среща на 12 ноември, но междувременно бившият любовник потърсил съдействието на Второ РПУ-Бургас. Малко след предаването на 1000 лева полицаи са задържали Любен Тодоров, у когото са намерени и предварително белязаните банкноти.
Тодоров и поръчителката на рекета са задържани за разпит, след което са освободени, уточниха от полицията вчера. Срещу двамата има вече образувано дознание.


Прочетено: 2015 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
pepi Стилът на знаменитостите Spirit of Burgas Разлистване Почистваща фирма Варна Бургас, Флора 2008 Графила 2009, Бургас производител на мебели по поръчка- мебели,кухни,вградени гардероби,легла,секции,антрета,детски стаи,офис на конкурентни цени vvz Spirit of Burgas Мебелна Фабрика ДИЕЗ Черноморец-Поморие
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development