Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Нови станции на пощата във Варвара и Синеморец



16 Ноември 2007, Петък


Автор: Милена Грозданова
Източник: вестник Фактор



С решение на Общинския съвет в Царево на "Български пощи" е предоставено отстъпено право на строеж върху два терена от по 300 кв. м общинска земя. И двете сгради ще бъдат изградени близо до кметствата. Проектите са на авторски колектив с ръководител арх. Калин Тихолов. След конкурс ще бъде определена и фирмата-изпълнител. Пощите ще се помещават в първите етажи на сградите, а останалите ще бъдат предназначени за туристически цели, обясни Харманджиев.
С изграждането на двете пощенски станции във Варвара и Синеморец ще се открият нови работни места за местните жители.
Енцислав Харманджиев сподели още, че бъдещето на "Български пощи" ЕАД е стабилно, а ръстът на заплатите на пощенските служители от 2005 г.насам е достигнал 32 %. И тази година се очертава печалбата да бъде добра.
Той гарантира запазването на работните места на всички пощенски служители. На служителите ще бъде предоставена възможност да се обучават в компютърните програми, тъй като до края на годината в пощенските станции ще влязат над 3000 нови компютъра. 
Целта на ръководството е да се опита да промени политиката на доходите, както и след реорганизация в пощите те да предлагат повече услуги за населението.
Една от идеите, която беше споделена от Енцислав Харманджиев е, че "Български пощи" ще въведе каталожната търговия. Дружеството ще предлага широк спектър от стоки, включително бяла техника и мобилни телефони до семена за земеделските производители. Така жителите в по-малките населени места ще си спестяват пътуванията и времето, защото служителите на "Български пощи" ще доставят необходимите стоки на адрес.
Част от придобитите от тази дейност средства ще бъдат влагани във фонд за модернизиране на пощенските станции по места, а друга част - в основен и иновационен фонд за стратегическо развитие на корпорацията.
Преди месец "Български пощи" откри електронен сортировъчен комплекс на писма и колетни пратки от и за цял свят, най-големият на Балканите. Чрез него ще могат да се обработват около 300 хиляди писма и приблизително 7000 колета в денонощие за страната и чужбина, ако се достави всичката необходима техника. 
Отскоро "Български пощи" ЕАД членува в Асоциацията на индустриалния капитал в България.



Прочетено: 2264 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
КРАСИВИ И ПОЛЕЗНИ НЕЩА! Журналистка В атака В Несебър отбор козунак Tiffi Shop Международен Семинар на фризьорите София Цъфнали череши Бургаският мост през 2011 г. Морската градина в Бургас пчела
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development