Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Сайтове връщат съветници в мандат 2003-2007



14 Ноември 2007, Сряда


Автор: Силвия ШАТЪРОВА
Източник: вестник Фактор

Стари данни стоят в страниците на БСП и СДС

Ден след като се заклеха и започнаха да работят на полза роду, информация за  състава на новия Общински съвет и данни за бургаските избраници все още   не може да бъде открита.
В електронния сайт на община Бургас линкът за Общински съвет е неактивен отдавна. Там обаче в галерията със снимки стоят още фотосите на стария кмет Йоан Костадинов.
В деня на клетвата всички присъстващи в залата съветници получиха от новия кмет Димитър Николов химикал, с който да пишат идеите си за бъдещето на Бургас,  бележник- в който да записват проблемите на гражданите, визитник -  в който да сложат визитни картички с личните си номера и да ги раздават при срещите си с бургазлии. Все още не става  ясно кой е взел поука от символичните подаръци.
Стара информация стои в сайтовете на СДС и БСП-Бургас. В страницата на сините може да се види, че общинските съветници са Костадин Марков и Снежана Пренерова, които бяха  в предния мандат на местния парламент.  Съветниците станаха ясни още на първия тур на местните  избори, оттогава досега обаче актуална информация за тях няма в двата сайта на  политически сили, които са имали и представители в предишни парламенти.
Най-вероятно от партийните централи изчакват да стане ясно какви постове ще заемат в новия парламент техните представители, за да актуализират данните. Сините вкараха двама общински съветници - Костадин Марков и Вълчо Чолаков, от понеделник обаче общинският лидер на сините става и зам. кмет по строителство, неговото място ще бъде заето от следващия след него  в листата- строителният инженер Владимир Павлов.

В сайта на левицата в раздел „Съветници” също стоят старите лица- Любен Чардаков, Радостин Димитров, Прокоп Паскалев, което обърква незапознати с местния политически живот. БСП ще бъде представена в новия местен парламент от  петима съветници -  Павел Маринов, Юлия Йоргова, Георги Киров, Чанко Мирчев, Магдалена Миткова.

Иначе червената електронна страница бе една от най-активните по време на предизборната кампания, която се обновяваше непрекъснато, но в раздел народни представители дори все още стои името на Маруся Любчева, която от 20 май т.г. е евродепутат и на нейното място влезе  Добромир Задгорски.

Подобни проблеми нямат ГЕРБ и Атака, които за първи път излъчиха свои общински съветници. В страницата на ГЕРБ не са изписани 14-те съветници, които влизат в местния парламент. Атака не разчитат на подобна информация. Сайтът на партията е само с централни новини и липсва препращане към Бургас.

Средна европейска класа, които вкараха трима съветници, поддържат електронна страница. Постерът, който представя кандидатите за съветници, е единствената информация за тях, но не става ясно кои са точно новите представители в местната власт.



Прочетено: 2125 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Лувъра, Париж - от Бутик pepi Община Бургас Tiffi Shop небе аз  като бебе с майка ми В Несебър Кокили за Строители и Атракции Храбрая ворона
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development