Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Вкарват парите от "паяка" в общината



Ключови думи:
24 Ноември 2007, Събота


Автор: Силвия ШАТЪРОВА
Източник: вестник Фактор

Общинска фирма измества частната при вдигането на колите от улиците на града

Нов генерален транспортен план за Бургас бе обсъден на срещата между областния управител и кмета

Вдигането на паркиралите неправилно по улиците на Бургас автомобили ще да се извършва от общинска, а не от частна фирма, както беше досега и парите от глобите да влизат в общинската хазна. Това ще бъде предложено за разглеждане на общинските съветници, каза шефът на звеното за "Управление при кризи" към община Бургас Костадин Луков по време на  среща между кмета Димитър Николов,  неговия екип и областния управител Любомир Пантелеев.
На срещата стана ясно още, че на 9 декември ще се определи  фирмата, която ще отговаря за почистването на снега в общината. Дотогава това ще бъде грижа на фирма "Титан" и Областно пътно управление. Като най-инфарктни отсечки за почистване от  КАТ определиха кръстовищета Созопол - Средец, както и отсечката от Крайморие до Военно-почивния дом.
От новият екип на кмета обещаха да въведат нова  организация на движението в Бургас, като  преди това ще се допитат до таксиметрови  и автобусни шофьори, мнението си ще изкажат и автомобилни експерти.
От КАТ се оплакаха от многото паркирали коли по бул. "Мария Луиз", които се струпват там заради автоработилниците по булеварда.  Областният управител поиска да не се подновяват договорите с автоработилниците. "Ще отказваме промяна на предназначението на собственоста от гаражи в магазини, както и няма да издаваме строителни разрешения, ако в проекта не са предвидени и паркоместа", каза от своя страна зам.кметът по строителството.



Прочетено: 2010 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Алеша Бургас, ФЛОРА 2009 централна градска тоалетна Spirit of Burgas Кукерландия 2011, Ямбол Йордановден 2011, Бургас - от Тина Европейка Община Бургас Почивка на море - Вила Жани Ахтопол / Ahtopol Учебници CALLAN метод pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development