Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Работна среща в Областна управа14 Декември 2010, ВторникВ срещата участват партньори от Северна Карелия (Финландия), Лапландия (Финландия), Прешов (Словакия), Източна Македония – Тракия (Гърция), Есзак-Алфорд (Унгария), Видземе (Латвия), Вармия-Мазури (Полша), Южен трансдунавски регион (Унгария), Северозападен регион (Румъния) и Агенция за регионално развитие и иновации (Бургас, България).

По покана на Областният управител Константин Гребенаров утре в Областна администрация Бургас ще се проведе работна среща на членовете на проекта „Мрежа на регионите от източните външни граници на ЕС” (NEEBOR). В срещата вземат участие представители на регионални и местни власти и организации, членуващи в мрежата. В срещата участват партньори от Северна Карелия (Финландия), Лапландия (Финландия), Прешов (Словакия), Източна Македония – Тракия (Гърция), Есзак-Алфорд (Унгария), Видземе (Латвия), Вармия-Мазури (Полша), Южен трансдунавски регион (Унгария), Северозападен регион (Румъния) и Агенция за регионално развитие и иновации (Бургас, България). Проектът NEEBOR „Мрежа на предприятията в районите по източните външни граници на ЕС” се финансира по програма INTERREG IVC на ЕС и обединява представители на 12 региона от 8 страни – членки с цел разработването на съвместни дейности за подпомагане на малките и средни предприятия (МСП), прилагането на иновационни политики и по-добър достъп до знания и финансиране за МСП в периферните райони на ЕС. 
Гребенаров взе участие в срещата на партньорите в мрежата NEEBOR през април 2010 г. в Брюксел, както и в Петата Годишна конференция на мрежата в Прешов (Словакия) през октомври 2010 г. Именно по време на тези посещения губернаторът извоюва правото третата среща да се проведе в България.


Прочетено: 2406 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Учебници CALLAN метод Конкур глазами зрителя паметникът на Руската армия Приятели докато ние спи, те творят Рмонтира пециклира шарнирни болтове носачи Флора Бургас 2009 Мебелна Фабрика ДИЕЗ Под И Над
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development